Τα συστήματα αποθήκευσης δεδομένων της EMC Corporation εμφανίζονται στη νέα ταινία του Ridley Scott.

body-of-lies-emcΔεν χρειάζεται να είστε ειδικοί της τεχνολογίας για να γνωρίζετε τις δυνατότητες των συστημάτων αποθήκευσης δεδομένων της EMC. Αρκεί μια βόλτα στον πιο κοντινό κινηματογράφο! H EMC συνεργάστηκε με τη Warner Brothers για το νέο κατασκοπευτικό θρίλερ του Ridley Scott “Η Πλεκτάνη” (Body of lies) με τους Russell Crowe και Leonardo di Caprio.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία πρωταγωνιστεί με έξι συστήματα Symmetrix DMX-3 και εννέα Clariion, τα οποία εμφανίζονται σε μία ιδιαίτερα έντονη διαπραγματευτική σκηνή που διαδραματίζεται στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Αμάν της Ιορδανίας. Αρχικά, τα εργαλεία αυτά είχαν σχεδιαστεί να έχουν πλήρη απόδοση, η οποία όμως στην πορεία περιορίστηκε, λόγω του πολύ δυνατού ήχου. Έτσι, τα συστήματα ενεργοποιήθηκαν με λυχνίες LED έτσι ώστε να φωτίζεται τόσο η οθόνη, όσο και τα μέτωπα, χωρίς να επισκιάζονται οι φωνές των πρωταγωνιστών.

Οι λύσεις της EMC αποτελούν το πλαίσιο βασικών σκηνών της ταινίας. Για παράδειγμα, όταν ο Leonardo di Caprio και ο Russell Crowe βρίσκονται αντιμέτωποι στην αμερικανική πρεσβεία του Αμάν, ένα σύστημα Clariion βρίσκεται στο παρασκήνιο. Τα συστήματα αυτά θα γίνουν εύκολα αντιληπτά από θεατές που είναι γνώστες της τεχνολογίας. Παράλληλα, είναι μια καλή ευκαιρία να γίνει η EMC και οι λύσεις της γνωστές στο ευρύτερο κοινό.