Η Logitech παρουσιάζει ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι ειδικά σχεδιασμένα για όσους θέλουν να απολαύσουν στο έπακρο το Call of Duty: Modern Warfare 3.

Custom_format_G105_CODMW3_FOBΔύο νέα περιφερειακά παρουσίασε σήμερα η Logitech, ειδικά φταγμένα για το Call of Duty®: Modern Warfare® 3. Τα εξειδικευμένα για gamers περιφερειακά, το πληκτρολόγιο Logitech® Gaming G105 και το ποντίκι Logitech® Laser G9X, γίνονται το απόλυτο εργαλείο για τους φανατικούς gamers, ώστε εύκολα και διασκεδαστικά να προγραμματίσουν την πορεία τους προς την τελική νίκη.
Όπως δήλωσε ο Chris Pate, senior product marketing manager για προϊόντα gaming της Logitech «… το πληκτρολόγιο Logitech Gaming G105 και το ποντίκι Logitech Laser G9X ταιριάζουν απόλυτα στους φανατικούς του Call of Duty: Modern Warfare 3, που ζητούν ό,τι καλύτερο σε ακρίβεια στις κινήσεις τους αλλά και την απόλυτη παραμετροποίηση σε κάθε λειτουργία. Και τα δύο περιφερειακά μας βάζουν στη μάχη αμέσως, προσφέροντας αυτοπεποίθηση καθώς ανταποκρίνονται και στις πιο περίπλοκες κινήσεις».


Πληκτρολόγιο Logitech Gaming G105
Το G105 είναι το επίσημο πληκτρολόγιο του Call of Duty: Modern Warfare 3 και… παίζει σωστά το ρόλο του καθώς συνεισφέρει αποφασιστικά στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού με τον εσωτερικό LED φωτισμό του σε πράσινη απόχρωση στρατιωτικών προδιαγραφών (ιδανικό για εκείνες τις μακριές νύχτες με τις ατελείωτες μάχες). Tα έξι προγραμματιζόμενα G πλήκτρα ρυθμίζονται σε 3 επιλογές το καθένα, οπότε συνολικά έχουμε 18 μακροεντολές διαθέσιμες για κάθε παιχνίδι. Οι μακροεντολές μπορεί να είναι όσο απλές ή πολύπλοκες θέλουμε, π.χ. πολλαπλά πατήματα πλήκτρων σε συνδυασμό με κινήσεις του ποντικιού, ρυθμιζόμενες καθυστερήσεις αλλά και επαναλήψεις. Φυσικά νέες μακροεντολές μπορούν να προγραμματιστούν επιτόπου (απαιτείται η εγκατάσταση του ειδικού gaming λογισμικού της Logitech).


Το έξυπνο πληκτρολόγιο αντιλαμβάνεται και τα πολλαπλά πατήματα πλήκτρων που αντιπροσωπεύουν ειδικές εντολές. Για παράδειγμα έως και 5 πλήκτρα μπορούν να πατηθούν μαζί, ενώ πολύπλοκες λειτουργίες καταγράφονται χωρίς επαναλήψεις, κάτι συχνό σε άλλα πληκτρολόγια. Επιπλέον, βολικά στη χρήση, πλήκτρα πολυμέσων ρυθμίζουν την ένταση και τη σίγαση του ήχου, όπως και τις λειτουργίες start, stop, pause, forward και back. Τέλος, ένας ειδικός διακόπτης απομονώνει τα πλήκτρα Windows και Context Menu, οπότε αν τα πατήσουμε κατά λάθος κατά την διάρκεια του παιχνιδιού δεν διακόπτεται η διασκέδασή μας.


Ποντίκι Logitech Laser G9X
Ο μηχανισμός laser του G9X προσφέρει απόλυτη ακρίβεια ακόμη και με ταχύτητες κίνησης έως 4,2 μέτρα το δευτερόλεπτο (πάνω στα πιο δημοφιλή gaming mousepads). Η ανάλυση ανίχνευσης ρυθμίζεται άμεσα, χωρίς να χρειάζεται να σταματήσουμε το παιχνίδι. Έτσι μπορούμε να έχουμε ανάλυση από 200 dpi για ακρίβεια κίνησης έως και ένα pixel, μέχρι 5700 dpi για αστραπιαίες αντιδράσεις στο πιο απαιτητικό παιχνίδι δράσης. Η απόδοση παραμένει σταθερά κορυφαία, καθώς η σύνδεση USB μεταδίδει έως και 1.000 αναφορές θέσης το δευτερόλεπτο. Η ροδέλα κύλισης δεν πάει πίσω, καθώς είναι τεχνολογίας MicroGear™, ιδανική για επιλογή όπλων στα παιχνίδια shoot’ em up, ενώ με ένα κλικ μετατρέπεται σε ροδέλα υπερταχείας περιστροφής χωρίς τριβές, για γρήγορο σκρολάρισμα σε μεγάλες ιστοσελίδες και έγγραφα (…καθώς κάποια στιγμή της ημέρας θα κάνουμε και μια παύση από το Call of Duty: Modern Warfare 3!).
Το βάρος του ποντικιού ρυθμίζεται με ένα ειδικό σύστημα με πολλά διαφορετικά βαράκια (συνολικά 28 γραμμάρια), οπότε μπορούμε να επιλέξουμε τον ιδανικό για εμάς συνδυασμό. Ακόμη και ο φωτισμός LED του ποντικιού μπορεί να αλλάξει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, ώστε να ταιριάξει ιδανικά με τον υπολογιστή, αλλά γιατί όχι και με το γούστο μας ή το εκάστοτε παιχνίδι.


Τιμές και διαθεσιμότητα
Tο πληκτρολόγιο Logitech Gaming G105 αναμένεται στην Ευρώπη από τον Νοέμβριο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €69,99. Αντίστοιχα, το ποντίκι Logitech Laser G9X θα κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά την ίδια περίοδο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €79,99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site www.logitech.com.