Με επιτυχία διοργανώθηκε η avant premiere της 3D περιπέτειας «Οι 3 Σωματοφύλακες» και η LG συνεχίζει με το διαγωνισμό για την 3D ταινία “Οι περιπέτειες του Τεν Τεν”.

LG_TIN TIN POSTERΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρεμιέρα της εντυπωσιακής τρισδιάστατης περιπέτειας «Οι Τρεις Σωματοφύλακες», που διοργάνωσε η LG Electronics σε συνεργασία με την εταιρεία διανομής Odeon, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων 3D της LG.


Ανάμεσα στους προσκεκλημένους στις αίθουσες του Odeon Kosmopolis, βρέθηκαν και οι 50 τυχεροί που ανακάλυψαν το κρυμμένο εισιτήριο στο διαγωνισμό της LG Electronics Ελλάς στο facebook και κέρδισαν 4πλα εισιτήρια, για να βιώσουν από κοντά τη συναρπαστική 3D εμπειρία που προσέφερε η νέα κινηματογραφική μεταφορά του αριστουργήματος του Αλέξανδρου Δουμά.


Οι τρισδιάστατες εκπλήξεις της LG όμως συνεχίζονται και για το επόμενο διάστημα, καθώς επιπλέον 50 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και να κερδίσουν 4πλά εισιτήρια για την πρώτη τρισδιάστατη ψηφιακή ταινία κινουμένων σχεδίων του φημισμένου σκηνοθέτη και παραγωγού Steven Spielberg, «Οι περιπέτειες του Τεν Τεν – Το μυστικό του ρινόκερου». Η νέα παραγωγή με τον αγαπημένο ήρωα των παιδικών μας χρόνων, είναι βασισμένη σε τέσσερα από τα άλμπουμ του διάσημου Βέλγου δημιουργού comic Hergé και είναι εξ ολοκλήρου γυρισμένη με την πρωτοποριακή τεχνική του motion capture.


Ειδικότερα, όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν τα 4πλα εισιτήρια, μπορούν να επισκεφθούν τη Facebook fan page της LG Electronics Ελλάς (www.facebook.com/lghellas) μέχρι την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, να παίξουν και να ανακαλύψουν το κρυμμένο εισιτήριο. Κατόπιν κλήρωσης των έγκυρων συμμετοχών, 50 τυχεροί θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την τρισδιάστατη περιπέτεια του Steven Spielberg με τους φίλους, την παρέα ή την οικογένειά τους.


Με γνώμονα την πιο ξεχωριστή τρισδιάστατη εμπειρία στην οικιακή ψυχαγωγία και την κινητή επικοινωνία, η LG συνεχίζει την ανάπτυξη καινοτόμων 3D λύσεων με την παρουσίαση της ολοκληρωμένης σειρά προϊόντων 3D Total Solution. Μεταξύ των καινοτόμων προϊόντων συμπεριλαμβάνονται η τηλεόραση 55 ιντσών FULL LED CINEMA 3D LW980S, το DM2350D Monitor TV CINEMA 3D που είναι εξοπλισμένο με τη Film Patterned Retarder (FPR) 3D τεχνολογία της LG, το σύστημα CINEMA 3D 9.1 Sound Home Theater LG HX906TX, που εγγυάται ότι πιο κοντινό στην ακουστική ισχύ των κινηματογραφικών αιθουσών και των ζωντανών συναυλιών, καθώς και το επαναστατικό LG Optimus 3D, το πρώτο smartphone παγκοσμίως για μια πλήρη τρισδιάστατη εμπειρία εγγραφής, θέασης και αναπαραγωγής περιεχομένου.


Στο πνεύμα της τρισδιάστατης ψυχαγωγίας, η LG Ελλάς προσκαλεί όλους τους facebook fans της να ζήσουν από κοντά την πραγματικά απόλυτη CINEMA 3D εμπειρία, επιφυλάσσοντας ακόμη περισσότερες εκπλήξεις στο μέλλον,