Η HTC παρουσίασε σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση στα γραφεία της το HTC Radar, ένα από τα πρώτα κινητά της εταιρίας με Windows Phone 7.5 Mango.

htc-radar-01Κατασκευασμένο από ένα συμπαγές κομμάτι αλουμινίου, το HTC Radar φέρνει πιο κοντά τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή σας, με το νέο «People Hub» των Windows Pnone 7.5 Mango. Το «People Hub» σας ενημερώνει με τα τελευταία νέα από τους φίλους σας, εμφανίζοντας όλο το ιστορικό επικοινωνίας με κάθε άτομο ξεχωριστά, όπως και τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και φωτογραφίες τους στα κοινωνικά δίκτυα. Επίσης μπορείτε να διατηρείτε την επαφή χρησιμοποιώντας SMS, Facebook chat και τον Windows Live Messenger, χωρίς να πρέπει να εναλλάσσετε μεταξύ εφαρμογών ή να διακόπτετε τη ροή της συζήτησης. Εναλλακτικά, μιλήστε «πρόσωπο με πρόσωπο» με τη νέα λειτουργία βιντεοκλήσης που σας επιτρέπει να βλέπετε τους φίλους σας στη φωτεινή και ευκρινή οθόνη 3,8 ιντσών.


Διασκέδαση εν κινήσει
Με το HTC Radar, το mobile multimedia γίνεται καλύτερο από ποτέ. Το HTC Watch – μια εφαρμογή που μπορεί και τοποθετεί μια ολόκληρη βιβλιοθήκη των πιο πρόσφατων κινηματογραφικών ταινιών και TV Shows στα χέρια σας, επιτρέποντας στους χρήστες να ανακαλύψουν το τελευταίας τεχνολογίας περιεχόμενο video με ένα πολύ εύκολο και οπτικά εντυπωσιακό τρόπο. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία surround ήχου Virtual 5.1 για μία πλούσια ακουστική εμπειρία, Η συσκευή αυτή είναι ιδανική για να απολαμβάνετε μουσική από την υπηρεσία Zune. Η περιήγηση στο Διαδίκτυο εκτελείται με τον καλύτερο τρόπο, χάρη στην υποστήριξη της τεχνολογίας HTML 5. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε το καλύτερο mobilegamingμε το Xbox LIVE που σας δίνει πρόσβαση σε μία μεγάλη συλλογή παιχνιδιών για τα Windows Phone, συμπεριλαμβανομένων χαρακτηριστικών όπως τα Leaderboards και Achievements, που σας διατηρούν σε επαφή με φίλους και την κοινότητα του Xbox LIVE σε όλο τον κόσμο.