Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η εκδήλωση που διοργανώθηκε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Mall από τη Wind.

wind logoΜε τίτλο «Μία μέρα από τη ζωή σου με ένς Smartphone», η εκδήλωση ενημέρωνε όσους βρέθηκαν στο κατάστημα της Εθνικής πάνω στη χρήση του mobile banking, απαντήθηκαν ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια και τις δυνατότητες που αυτό προσφέρει, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν για διάφορες άλλες εφαρμογές που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους, όπως εφαρμογές μουσικής, GPS, social networks, ψυχαγωγία, επικοινωνία κ.λπ. Ιδιαίτερης μνείας χρίζουν οι εφαρμογές της Wind σχετικά με την παρακολούθηση του λογαριασμού μας, αλλά και η εφαρμογή η οποία δημιουργήθηκε με αφορμή τον Κλασσικό Μαραθώνιο χορηγός του οποίου είναι η Wind. Η τελευταία είναι στην ουσία ένας «προπονητής» που θα βοηθήσει όσους ασχολούνται με το εν λόγω άθλημα βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους και δίνοντάς τους συμβουλές άσκησης.


Οι παρευρισκόμενοι της ημερίδας, στο τέλος έλαβαν ένα πολύ όμορφο δώρο από τη Wind, ένα Bluetooth headset της Tech4U, ενώ όλοι είχαν την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα ολοκαίνουργιο κινητό ZTE Carl, το πιο οικονομικό smartphone με Android 2.2.