Με την διάκριση για την εξαιρετική απόδοση το 2011 ως TOP PERFORMER 2011, στον τομέα των Enterprise Συστημάτων βράβευσε η HP Hellas την Cosmos Business.

Cosmos Business Systems Η Cosmos διακρίθηκε μεταξύ των συνεργατών της Hewlett-Packard, από πλευράς όγκου πωλήσεων, της σημαντικής αύξησης της απόδοσης της, αλλά και της επένδυσης σε τεχνογνωσία.


Η Cosmos Business Systems ως HP Gold Preferred Partner, είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμπορικούς συνεργάτες της Hewlett-Packard, στην κατηγορία των Pc’s, Notebooks, Servers, Storage, Networking, Printers, Plotters, Peripherals, ενώ παράλληλα είναι HP Gold Service Specialist Authorized Service Partner των προϊόντων αυτών με εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο. Η Cosmos επενδύει ιδιαίτερα στην συνεργασία αυτή, τόσο από πλευράς πωλήσεων και marketing, όσο και από πλευράς εξειδίκευσης και εκπαίδευσης των τεχνικών της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο όπου λειτούργησε πρόσφατα η θυγατρική της εταιρεία.


Κατά την βράβευση της Cosmos, ο εκπρόσωπος της Hewlett-Packard δήλωσε:

Η βράβευση της Cosmos από την Hewlett-Packard αποτελεί την αναγνώριση των επενδύσεων και της μεθοδικής δουλείας που γίνεται αυτά τα χρόνια με στόχο την αύξηση των πωλήσεων, σε μια περίοδο που η αγορά βιώνει μια σημαντική συρρίκνωση, σε ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές. Η προσπάθεια αυτή απέδωσε το 2011 και η Cosmos θα συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς και το «δύσκολο» 2012, με την ανταγωνιστικότητα και την ποιότητα των ολοκληρωμένων λύσεων βασισμένων σε τεχνολογίες της Hewlett-Packard που μειώνουν το κόστος και αυξάνουν την ανταγωνιστικότητα των πελατών μας.