Μικρός σε μέγεθος, τεράστιος σε επαγγελματικά οφέλη!

c810Ο νέος έγχρωμος Α3 εκτυπωτής C810n είναι ιδανικός για περιβάλλοντα εργασίας που απαιτούν ταχύτατη, ευέλικτη και οικονομική επαγγελματική εκτύπωση. Ο C810n με το μικρό του μέγεθος προσφέρει αυξημένη ευελιξία και είναι ικανός να αντεπεξέλθει σε όλες τις απαιτήσεις μιας μεσαίας ομάδας εργασίας με παραγωγικότητα έως 75.000 σελίδων το μήνα.
Με ταχύτητα 30 έγχρωμες/ 32 μονόχρωμες σελίδες το λεπτό σε Α4 και 16 έγχρωμες/17 μονόχρωμες σελίδες το λεπτό σε Α3, εξασφαλίζεται η ομαλή ροή των εργασιών καθώς και η αύξηση της παραγωγικότητας της επιχείρησης. Με εξαιρετικό χρόνο πρώτης εκτύπωσης 10 δευτερολέπτων σε έγχρωμη και 9,5 σε μονόχρωμη εκτύπωση, καθώς και με ενσωματωμένη δυνατότητα δικτύωσης καλύπτει ιδανικά ένα πλήθος από διαφορετικές εκτυπωτικές ανάγκες.
Με ανάλυση 1200x600dpi σε συνδυασμό με την αξιόπιστη τεχνολογία ProQ2400 Milti Level της OKI Printing Solutions και το μοναδικό microfine High Definition τόνερ, ο OKI C810n δίνει τη δυνατότητα για μεγαλύτερο βάθος χρώματος και υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας. Παράλληλα, με τον C810n έχετε αυξημένες δυνατότητες διαχείρησης μέσων, με επιλογές από Α6 έως Α3 και βάρους μέχρι και 220gsm. Διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα χαρτιού που φτάνει μέχρι τα 1.460 φύλλα με αποτέλεσμα τη λιγότερη παρέμβαση από το χρήστη και την μεγαλύτερη δυνατότητα αδιάκοπης παραγωγής. Τέλος, με τη λειτουργία Photo Enhance παρέχεται στους χρήστες η δυνατότητα εκτύπωσης άψογων φωτογραφικών εικόνων. Ο C810n διατίθεται επιπλέον στην έκδοση C810dn για εκτύπωση διπλής όψης καθώς και στην έκδοση C810cdtn με κασέτα τροφοδοσίας.