Ιδιαίτερα επωφελής και για τις δύο πλευρές κρίνεται η στρατηγική συνεργασία ανάμεσα στην LG και την Electronet.

electronetΕιδικότερα οι δύο πλευρές ανέλυσαν διεξοδικά τις τάσεις που επικρατούν στην αγορά, ενώ έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση σε τρόπους αντιμετώπισης της κρίσης που μαστίζει την χώρα και υπήρξαν προτάσεις για πρωτοβουλίες οι οποίες θα είναι προς όφελος των δύο πλευρών, αλλά κυρίως προς όφελος του τελικού καταναλωτή.


Σημειώνεται, ότι η συνεργασία μεταξύ Electronet & LG, έχει μέχρι σήμερα μόνο θετικά αποτελέσματα στην προώθηση-πώληση μαύρων συσκευών, όσο και λευκών αλλά και κλιματισμού.


Η LG αποτελεί, για το δίκτυο καταστημάτων της Electronet, έναν στρατηγικό συνεργάτη, όχι μόνο σε εμπορικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο marketing, με μία σειρά συνεργειών που στόχο έχουν να προσφέρουν στον τελικό καταναλωτή τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας της LG, μέσα από ένα φιλικό και ταυτόχρονα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, με την σχέση εξυπηρέτησης και τιμής να βρίσκεται πάντα σε πρώτο πλάνο.


Όπως επισημαίνεται, γι’ άλλη μια χρονιά, μέσα στο πλαίσιο της αμοιβαίας εμπιστοσύνης, η συνεργασία της Electronet με την LG έχει ως βασικό γνώμονα το όφελος του τελικού καταναλωτή. Η άριστη ποιότητα των συσκευών LG και το εύρος των τιμών τους, σε συνδυασμό με το φιλικό περιβάλλον της Electronet και την άμεση εξυπηρέτηση, έχουν καταστήσει την LG στην κορυφή της επιτυχίας και της διάκρισης και την Electronet στις πρώτες θέσεις προτίμησης των καταναλωτών για τις αγορές τους, δημιουργώντας μια διαχρονική Σχέση Εμπιστοσύνης.