Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση για δημοσιογράφους, η hellas online παρουσίασε την υπηρεσία που αλλάζει τη σχέση σας με την τηλεόραση.

video club magentaΤο μεσημέρι της Τρίτης 11 Οκτωβρίου, η hellas online παρουσίασε στο Sotovikis Workshop μια μοναδική εμπειρία προηγμένης τηλεθέασης και οικονομικής διασκέδασης για το σπίτι.
Έπειτα από ένα σύντομο καλωσόρισμα της διευθύντριας εταιρικής επικοινωνίας, Χριστίνας Γερονικόλα, ο διευθύνων σύμβουλος της hol, Αντώνης Κεραστάρης μίλησε για την πορεία της εταιρείας τα τελευταία χρόνια, τις επενδύσεις που έχουν γίνει σε υποδομές και το όραμά της για το μέλλον. Τον διαδέχτηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft Hellas, Ernst-Jan Stigter, καθώς η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται η συγκεκριμένη υπηρεσία φέρει τη σφραγίδα αξιοπιστίας του πολυεθνικού κολοσσού της πληροφορικής. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο εμπορικός διευθυντής της hol, Φώτης Κωνσταντέλλος, ο οποίος και παρουσίασε αναλυτικά την υπηρεσία σε συνδυασμό με την καμπάνια επικοινωνιακής προβολής της.
Ένα video club έρχεται στο σαλόνι των συνδρομητών της εταιρείας με επιπλέον κόστος μόλις 8€, κόστος στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ο δωρεάν εξοπλισμός, ολόκληροι κύκλοι δημοφιλών σειρών καθώς και ταινίες σε high definition.
Σε μια εποχή κρίσης που το τηλεοπτικό περιεχόμενο των ελεύθερων καναλιών συνεχώς υποβαθμίζεται λόγω περικοπών budget, το «hol video club» παρέχει μια πλούσια ταινιοθήκη, χωρίς καθυστέρηση ή «διακοπές για διαφημίσεις», ώστε κάθε τηλεθεατής αποκτά πλέον τον έλεγχο των προγραμμάτων που θέλει να παρακολουθήσει, όποτε και όσες φορές θέλει.
Με προηγμένες δυνατότητες, όπως η λειτουργία γονικού ελέγχου, η έξυπνη αναζήτηση και ο λεπτομερής οδηγός προγράμματος (EPG) για 20 διεθνή κανάλια (ειδησεογραφικά, ντοκιμαντέρ, παιδικά και lifestyle), η διαδραστική τηλεοπτική πλατφόρμα της hellas online «hol my tv» παρέχει μια νέα προσέγγιση στον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση.
Η υπηρεσία «hol my tv» που περιέχει και το «hol video club» προσφέρεται στους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, όπου είναι τεχνικά εφικτό.

Επιπλέον, οι πιο απαιτητικοί σινεφίλ μπορούν να ενοικιάσουν νέες κυκλοφορίες του Hollywood με τιμές που ξεκινούν από €1,99 για 24 ώρες και απεριόριστες προβολές.
Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online «hol my tv», επισκεφθείτε το www.hol.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.