H τηλεόραση VIERA TX-P50VT30E/B και η φωτογραφική μηχανή LUMIX DMC-G3 της Panasonic διακρίθηκαν από την επιτροπή βραβείων της EISA.

50vt_04_hH τηλεόραση VIERA TX-P50VT30E/B της Panasonic ανακηρύχθηκε «Τηλεόραση Plasma της χρονιάς στην Ευρώπη, για το έτος 2011-2012» και η φωτογραφική μηχανή LUMIX DMC-G3 της Panasonic ανακηρύχθηκε «Φωτογραφική μηχανή Compact System στην Eυρώπη για το 2011-2012» από την επιτροπή Βραβείων της EISA.


Η Ευρωπαϊκή Ένωση Εικόνας και Ήχου EISA, συστάθηκε το 1982, ως ένας οργανισμός πολυμέσων που ειδικεύεται σε δοκιμές ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων. Με μέλη του πενήντα περιοδικά ήχου, φορητών ηλεκτρονικών συσκευών, βίντεο και φωτογραφίας από 19 Ευρωπαϊκές χώρες, τα βραβεία της Ένωσης EISA αποτελούν μεγάλη διάκριση για ένα προϊόν και βασικό γνώμονα για την επιλογή και την αγορά του από τους καταναλωτές.


Η τηλεόραση VIERA TX-P50VT30E/B NeoPlasma της Panasonic κατέπληξε την επιτροπή της EISA με την εξαιρετική της απόδοση σε 2D αλλά και σε 3D. Η επιτροπή της EISA σχολιάζοντας την επιλογή της τόνισε ότι «η κορυφαία τηλεόραση Plasma συνδυάζει πολλές τεχνολογίες ώστε να προσφέρει ποιότητα εικόνας που κόβει την ανάσα και ρεαλιστικά χρώματα και θεωρεί ότι η VIERA TX-P50VT30E/B της Panasonic προσφέρει την καλύτερη δυνατή απόλαυση εικόνας!»


Η VIERA TX-P50VT30E/B της Panasonic είναι το μοντέλο 50΄΄ της σειράς VIERA VT30, η οποία προσφέρει εξαιρετική απόδοση 3D χάριν στο χρόνο απόκρισης 600Hz (0.001ms), ενώ η νέα τεχνολογία φωσφόρου μειώνει το crosstalk. Μάλιστα, οι οθόνες της σειράς VT30 έχουν πιστοποίηση THX 2D και 3D, που αποδεικνύει ότι η οθόνη είναι σε θέση να προβάλλει τις εικόνες όπως ακριβώς θα το ήθελε ο σκηνοθέτης.


Παράλληλα, η φωτογραφική μηχανή LUMIX DMC-G3 κέρδισε το βραβείο για το μεγάλο εύρος λειτουργιών και την εξαιρετική ποιότητα εικόνας της αλλά και για τον κομψό σχεδιασμό της. Η επιτροπή της EISA τόνισε ότι η LUMIX DMC-G3 είναι μία πολύ μικρή φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς, ενσωματωμένο φλας και ηλεκτρονικό σκόπευτρο, ενώ η ποιότητα εικόνας της είναι εξαιρετική.


Ο αισθητήρας 16.0-megapixel της LUMIX DMC-G3, η ταχύτατη αυτόματη εστίαση και η δυνατότητα εγγραφής βίντεο Full HD AVCHD παρέχουν εξαίρετη απόδοση σε μία στιλάτη φωτογραφική μηχανή. Τα αυτόματα έτοιμα προγράμματα της μηχανής και το πλήρες εύρος προηγμένων λειτουργιών της επιτρέπουν σε όλους τους χρήστες να τραβήξουν τις φωτογραφίες που θέλουν, όποτε θέλουν.