Παίξτε το Jingle Bells με ηλεκτρική κιθάρα και τραγούδια της Madonna σε reggae εκτέλεση!

wiimusicΠιστή στη φιλοσοφία της, η Nintendo μας προσφέρει έναν ακόμα τίτλο που υπόσχεται να διασκεδάσει το ευρύ κοινό, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να παίξουν μουσική ακόμα και αν δεν είχαν ποτέ καμία σχέση με το πεντάγραμμο.

Το Wii Music είναι από τους τίτλους που όλοι οι κάτοχοι Wii περιμένανε για να κάνουν πραγματικότητα τα μουσικά τους όνειρα. Πρόκειται για ένα «παιχνίδι» (αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι) που δίνει την δυνατότητα σε όλους να παίξουν απλά, εύκολα και γρήγορα ένα από τα 60 και πλέον όργανα που υπάρχουν στην βάση δεδομένων του, να φτιάξουν τα δικά τους τραγούδια, και να δημιουργήσουν μια μπάντα με ό,τι όργανα επιθυμούν.

Ο τίτλος είναι απλός. Διαλέγουμε τα όργανα που επιθυμούμε, το τραγούδι που θέλουμε να παίξουμε, και με μερικές απλές κινήσεις τα mii’s μας εμφανίζονται στην οθόνη κρατώντας τα όργανα που έχουμε επιλέξει έτοιμα να ακολουθήσουν τις οδηγίες μας. Το παιχνίδι δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο σκοπό… ούτε υπάρχουν κάποιες συνθήκες προκειμένου να «νικήσετε». Απλά χαλαρώνετε και απολαμβάνετε τη μουσική. Απλό και διασκεδαστικό.

Βέβαια, όπως αρκετοί τίτλοι για το Wii, έτσι και εδώ τα πράγματα είναι υπερβολικά απλά. Ο οποιοσδήποτε μπορεί πάρα πολύ εύκολα να παίξει το οποιοδήποτε όργανο, και αυτό άλλωστε είναι και το ατού του παιχνιδιού. Μπορεί να μην απευθύνεται τόσο στους «σκληροπυρηνικούς» του Guitar Hero, αλλά είναι σίγουρο πως όσοι επιλέξουν να ασχοληθούν μαζί του θα περάσουν πολλές ευχάριστες ώρες γέλιου μαζί με την οικογένειά τους ή / και τους φίλους τους. Ηχογραφήστε το κομμάτι σας, αποθηκεύστε το βίντεο-κλίπ του, δημιουργήστε το εξώφυλλο του νέου σας album και μοιραστείτε το με φίλους μέσω internet.

ΣΥΣΤΗΜΑ: Wii

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΓΡΑΦΙΚΑ:                     7,5
ΗΧΟΣ:                            9
GAMEPLAY:                 9
ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ: 9
ΣΥΝΟΛΙΚΑ:                   8,5

ΔΙΑΘΕΣΗ: Nortec