Ήρθε το www.meandhome.gr, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα για «Εσένα και τον χώρο σου» με την υπογραφή του Getitnow.gr.

ME & HOME by Getitnow.grΤο Getitnow.gr, για ακόμη μία φορά πρωτοπορεί και παρουσιάζει το www.meandhome.gr, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα με εντυπωσιακή ποικιλία προϊόντων «για Μένα και το Χώρο μου»!


Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών για πολλές επιλογές σε ανταγωνιστικές τιμές, το Getitnow.gr δημιούργησε το www.meandhome.gr. Πρωταρχικός στόχος του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος είναι να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών, που αφορούν τους ίδιους και το χώρο τους, μέσα από 200,000 προϊόντα και 250 brands σε κατηγορίες όπως: ρολόι, είδη άθλησης, είδη διακόσμησης, προσωπική φροντίδα, εξοπλισμός σπιτιού, εξοπλισμός γραφείου, βιβλία, εργαλεία κτλ.


Επιπλέον, απολαμβάνουν όλα τα οφέλη και τις υπηρεσίες που διαθέτει το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα στο κομμάτι της εξυπηρέτησης, Getitnow.gr, όπως το Premium Delivery, Live Help 24/7 καθώς και δικαίωμα επιστροφής σε 30 ημέρες, αξιολογήσεις προϊόντων από πραγματικούς πελάτες. Τέλος, ένα καθημερινό daily deal περιμένει τους επισκέπτες του νέου site, με ένα διαφορετικό κάθε μέρα προϊόν σε ασυναγώνιστη τιμή καθώς και δεκάδες άλλες προσφορές σε όλες τις κατηγορίες.


Με χιλιάδες προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς “για Μένα και τον Χώρο μου”, σε συνδυασμό με την αναγνωρισμένη αξιοπιστία των υπηρεσιών του Getitnow.gr, το www.meandhome.gr φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη επιλογή στις on line αγορές