Πρώτη των πρώτων ανακηρύχτηκε η hellas online στα Marketing Excellence Awards για το πρόγραμμα «Οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι και το διαδίδουν».

holH hellas online διακρίθηκε κερδίζοντας την κορυφαία διάκριση του θεσμού, το Marketing Excellence Grand Award για το πρόγραμμα «Οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι και το διαδίδουν», το οποίο συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία από όλα τα διαγωνιζόμενα προγράμματα στα Βραβεία Marketing Excellence Awards και γίνεται ο πρώτος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην ιστορία του θεσμού που κερδίζει αυτή τη διάκριση.


Επιπλέον, η hellas online απέσπασε το βραβείο Marketing Excellence στην κατηγορία «Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Μάρκετινγκ» που αξιολογεί τη στρατηγική Marketing, τους στόχους και τα αποτελέσματα στη διαφήμιση, το branding, τη δημοσιότητα, την προώθηση πωλήσεων και το εσωτερικό marketing του προγράμματος.


Η βράβευση στον νευραλγικό τομέα του Marketing, η οποία έγινε από τους ειδήμονες – ακαδημαϊκούς και υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς- όλου του φάσματος του marketing, αποτελεί ύψιστη διάκριση για την hellas online. Στη φετινή διοργάνωση για τις έξι διαφορετικές κατηγορίες που καλύπτουν όλο το φάσμα του marketing, συμμετείχαν 47 εταιρίες, μεταξύ αυτών και οι κορυφαίες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρίες σε καταναλωτικά προϊόντα και υπηρεσίες.


Ο θεσμός των Marketing Excellence Awards προκηρύχθηκε φέτος για τρίτη φορά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) της ΕΕΔΕ και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.


Ο κ. Φώτης Κωνσταντέλλος, Chief Commercial Officer, δήλωσε: «Η διάκριση αυτή αποτελεί για όλους εμάς στην hellas online μεγάλη τιμή και επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής Marketing που έχουμε χαράξει τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Παράλληλα, αποτελεί δέσμευση για την περαιτέρω ενδυνάμωση της μάρκας μας και αντικατοπτρίζει ότι η ικανοποίηση του πελάτη είναι και θα είναι ο πρωταρχικός στόχος μας. »