Η Cytech ΕΠΕ., πάροχος λογισμικού Mobile Marketing, επεκτείνει την διαθεσιμότητα 5-ψήφιων κωδικών που παρέχει, με επιπλέον κάλυψη στην Νοτιοανατολική Ασία.

cytech_2010_logo_bigΗ επέκταση αυτή σημαίνει ότι η εταιρία μπορεί πλέον να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για Interactive SMS εκστρατείες σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτές τις χώρες, βασιζόμενη και στην πλατφόρμα Mobile Marketing: SMSP.


Επιπλέον η πλατφόρμα SMSP προσφέρει εκτεταμένες Bulk SMS δυνατότητες, επιτρέποντας στους χρήστες της να εδραιώσουν αμφίδρομη επικοινωνία, μέσω SMS, με τους συμμετέχοντες ξανά και ξανά.


“Με την αναμενόμενη αύξηση της A2P/P2A SMS κυκλοφορίας από 720 δισεκατομμύρια κάθε χρόνο, μέχρι και το 2010, σε 2.400 δισεκατομμύρια μέχρι και το 2016 (Juniper Research), δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το μέλλον του Interactive SMS Marketing και είμαστε έτοιμοι να το αξιοποιήσουμε.”, σχολιάζει ο κ. Βαγγέλης Αντωνιάδης, Γενικός Διευθυντής της Cytech EΠΕ.
Οι σύντομοι κωδικοί SMS (συνήθως 3-7 αριθμητικά ψηφία) αποτελούν τα κύρια κανάλια λήψης και μετάδοσης SMS για διαδραστικές υπηρεσίες μέσω SMS. Προσφέρουν μια σειρά από οφέλη για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να δημιουργήσουν κανάλι επικοινωνίας μέσω SMS:
• Premium Χρέωση: Επιτρέπει στους παρόχους υπηρεσιών και περιεχομένου να έχουν κέρδος από τη διαδραστική υπηρεσία SMS τους – η οποία είναι κάτι περισσότερο από την προώθηση μέσω ενός απλού μηνύματος.
• Εύκολία στην απομνημόνευση: Η ευκολία απομνημόνευσης και ανάκλησης του 5-ψήφιου κωδικού είναι εξαιρετικά σημαντική για την εκτέλεση μιας επιτυχημένης εκστρατείας μέσω SMS με στόχο την ευρύτερη αγορά.
• Συνδρομητικές υπηρεσίες: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από παροχείς υπηρεσιών και περιεχομένου για συνδρομητικές υπηρεσίες, όπου οι καταναλωτές θα χρεώνονται για κάθε μήνυμα που θα διαλέγουν να λαμβάνουν (πχ. Ημερήσιο δελτίο τύπου).
Η πλατφόρμα SMSP κυκλοφορεί ως ένα εργαλείο ιδιωτικής ετικέτας, και έτσι οι πελάτες της πλατφόρμας μπορούν να προσαρμόσουν τις ανάγκες τους ειδικά σε αυτό. Για πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα αδειών χρήσης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@smsp.gr.
Για την Cytech Ε.Π.Ε.


H Cytech Ε.Π.Ε. είναι μία εταιρία ανάπτυξης λογισμικού που επικεντρώνεται στον τομέα του mobile marketing και των mobile εφαρμογών, με διεθνή πελατειακή βάση. Βασιζόμενη στην 10-ετή πείρα της στο χώρο, η εταιρία παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στο mobile marketing και αναπτύσσει τα δικά της ολοκληρωμένα software εργαλεία, τα οποία και προσαρμόζει στις ανάγκες του κάθε πελάτη.