Στα πλαίσια εμπλουτισμού των λύσεων που προσφέρει στην ελληνική και τη διεθνή αγορά, η Profile ανακοίνωσε συμφωνία συνεργασίας της με την αμερικανική TMA Systems.

H TMA Systems, διαθέτει 20ετή παρουσία στο χώρο της πληροφορικής και συγκεκριμένα στην ανάπτυξη εφαρμογών Computerised Maintenance Management System (CMMS) με περισσότερες από 1.300 επιτυχημένες εγκαταστάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μέσω της συγκεκριμένης συμφωνίας, η PROFILE ορίζεται ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης των λύσεων CMMS. Οι λύσεις CMMS, της TMA επιτρέπουν την οργάνωση και την ολοκληρωμένη παρακολούθηση προληπτικών (preventive) και επανορθωτικών (corrective) συντηρήσεων πάγιου εξοπλισμού και κτιριακών εγκαταστάσεων, λειτουργούν δε σε περιβάλλον web, βασισμένες σε εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας.

Η διαχείριση συντηρήσεων είναι ένας ευαίσθητος και απαιτητικός τομέας για πολλές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της Βιομηχανίας, της Ενέργειας, του Εμπορίου, των Logistics, των Τραπεζών, των Μεταφορών, της Υγείας, της Εκπαίδευσης, κι έχουν ανάγκη για αποτελεσματική διαχείριση συντήρησης πάγιου εξοπλισμού και κτιριακών εγκαταστάσεων.

Τα κύρια οφέλη από τη συστηματική και ολοκληρωμένη διαχείριση του κυκλώματος συντήρησης είναι η ελαχιστοποίηση του απαιτούμενου χρόνου συντήρησης, η μείωση του αντίστοιχου κόστους καθώς και η εξασφάλιση υψηλού επιπέδου ασφάλειας τόσο προς τους πελάτες όσο και προς το ίδιο το προσωπικό της επιχείρησης.

Η PROFILE, προκειμένου να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε αυτόν τον τομέα έχει επενδύσει στην ανάπτυξη μίας εξειδικευμένης ομάδας συμβούλων, οι οποίοι εγκαθιστούν και υλοποιούν συστήματα CMMS σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού αλλά και του Δημόσιου τομέα.

Οι συγκεκριμένες εφαρμογές έχουν ήδη εγκατασταθεί με επιτυχία και χρησιμοποιούνται από μεγάλους Οργανισμούς και στην Ελλάδα όπως η Εταιρεία Θερμικών Λεωφορείων (ΕΘΕΛ) και η Βουλή των Ελλήνων.