Το Pro Evolution Soccer 2012, και τα Public καλούν τους απανταχού gamers σε ατελείωτα… ψηφιακά derby με τους παραγωγούς του NovaSport FM 94,6

public logoΤο Event θα λάβει χώρα το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου στη 13:00. Το event συντονίζουν ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Γιώργος Θαναηλάκης !


Συγκεκριμένα, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του NovaSport FM 94,6, σχολιαστές και της ελληνικής έκδοσης του παιχνιδιού, θα βρεθούν στο κατάστημα Public του Συντάγματος για να παρουσιάσουν το απόλυτο Pro Evolution Soccer event και να αναμετρηθούν με τους φανατικούς του Pro σε δυνατές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις! Παράλληλα ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος θα «κάνει πάσα» σε ένα συναρπαστικό quiz ερωτήσεων με κληρώσεις και μοναδικά δώρα από το XBOX 360.


Οι καινοτομίες και τα νέα στοιχεία που έχουν ανακοινωθεί φέτος στο Pro Evolution Soccer 2012 αλλάζουν τελείως το Gameplay του παιχνιδιού και τα καταστήματα Public (www.public.gr) καλούν τους επισκέπτες τους να δηλώσουν συμμετοχή για να αποδείξουν πόσο καλοί παίκτες είναι και να κερδίσουν πλούσια δώρα!


Σάββατο 8 Οκτωβρίου: ελάτε στα Public, δείτε το παιχνίδι αν δεν το έχετε ξαναδεί, παίξτε όσο θέλετε αν είστε ήδη εξοικειωμένοι, γνωρίστε από κοντά τους παραγωγούς του πιο δημοφιλούς αθλητικού Ρ/Φ σταθμού και βιώστε την απόλυτη εμπειρία gaming στο πιο GAMeATO σημείο της πόλης!