Το Vodafone Business Connect, η νέα υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας και πρόσβασης στο internet για επαγγελματίες και επιχειρήσεις, είναι τώρα διαθέσιμη από τη Vodafone.

VBC Visual_950x275H Vodafone επιτυγχάνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την πραγματική σύγκλιση σταθερής και κινητής επικοινωνίας από έναν και μόνο πάροχο δίνοντας τη δυνατότητα απεριόριστων κλήσεων μεταξύ ενδοεταιρικών σταθερών και κινητών.


Το Vodafone Business Connect είναι μια ολοκληρωμένη υπηρεσία επικοινωνίας με απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς εθνικά σταθερά, διαθέσιμο χρόνο ομιλίας προς κινητά, αδιάλειπτη πρόσβαση στο internet και όλα αυτά με ένα χαμηλό πάγιο.


Έτσι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξασφαλίζουν τη μείωση δαπανών και τον έλεγχο του κόστους λειτουργίας λαμβάνοντας ένα και μόνο λογαριασμό, για όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται από τη Vodafone.


Συγκεκριμένα, με το Vodafone Business Connect, που υλοποιείται μέσω του δικτύου ευρυζωνικής πρόσβασης της hellas online και του δικτύου της Vodafone, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις απολαμβάνουν πολλαπλά οφέλη από μια υπηρεσία, αποκτώντας:
• 2 έως 8 τηλεφωνικές γραμμές
• απεριόριστες κλήσεις προς εθνικά σταθερά
• απεριόριστη ενδοεταιρική επικοινωνία μεταξύ σταθερών και κινητών
• ενσωματωμένο χρόνο και προσθετά οικονομικά πακέτα κλήσεων προς όλα τα εθνικά κινητά και
• απεριόριστη πρόσβαση στο Internet
• αστική χρέωση προς επιλεγμένους διεθνείς προορισμούς.
• αυξημένη αυτονομία του παρεχόμενου εξοπλισμού μέσω της ενσωματωμένης μπαταρίας.
• δυνατότητα εκτροπής κλήσεων στο κινητό της επιλογής σας για να μη χάνεται καμία κλήση
• αδιάλειπτη πρόσβαση των υπαλλήλων της επιχείρησης στο Internet με την υπηρεσία Vodafone Mobile Broadband που μπορεί να λειτουργήσει ως back up


Παράλληλα, διατίθενται προηγμένες υπηρεσίες web hosting για ανάδειξη της εταιρικής ταυτότητας στο Internet και απεριόριστοι λογαριασμοί εταιρικών e-mail,


Οι εταιρικοί πελάτες της Vodafone, απολαμβάνουν πραγματικά αξιόπιστες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, ειδικά διαμορφωμένες για να ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ανάγκες τους, εξασφαλίζοντας απλότητα στη χρήση αφού μέσω του Vodafone Business Connect παρέχεται:
• τηλεφωνική ή/και επί τόπου καταγραφή των αναγκών για τη δημιουργία μιας λύσης που ταιριάζει στα μέτρα του κάθε πελάτη.
• συνδεσιμότητα εξοπλισμού με τηλεφωνικά κέντρα.
• δωρεάν εγκατάσταση από εξειδικευμένο προσωπικό σε περίπτωση τηλεφωνικού κέντρου
• εξειδικευμένη ομάδα εξυπηρέτησης εταιρικών πελατών (1399), η οποία για 2η συνεχόμενη χρονιά έχει αποσπάσει το Εθνικό Βραβείο Εξυπηρέτησης Πελατών.


Ο Διονύσης Γρηγοράτος, Διευθυντής Εταιρικών Υπηρεσιών της Vodafone δήλωσε: «Μέσα στην υπάρχουσα οικονομική συγκυρία το Vodafone Business Connect αποτελεί σημαντικό σύμμαχο για τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν το βασικό πυλώνα της οικονομίας και οφείλουμε να τις εφοδιάσουμε με τα αναγκαία εργαλεία, ώστε να βελτιώσουν την παραγωγικότητα τους στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Ο συνδυασμός των υπηρεσιών που παρέχουμε μέσω του Vodafone Business Connect σε σταθερή και κινητή ευρυζωνικότητα εγγυάται μείωση και έλεγχο του κόστους, ευελιξία, αξιοπιστία, και αύξηση της παραγωγικότητας».


Η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω του δικτύου καταστημάτων και των εξειδικευμένων συμβούλων εταιρικών πελατών της Vodafone ή τηλεφωνικά στον αριθμό 1399 από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο Vodafone χωρίς χρέωση.


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν δωρεάν από σταθερό και κινητό στο 1399 ή να επισκέπτονται το vodafone.gr/business