Τα νέα 4 P’s που μπορούν να βελτιώσουν τα αποτελέσματα κάθε μας προσπάθειας τώρα από την OTEAcademy για πιστοποίηση στο Project Management.

OTEAcademyΜέχρι σήμερα όταν συναντούσαμε τα αρχικά 4 Ps, το πρώτο πράγμα που ερχόταν στο μυαλό μας ήταν τα 4 Ps του marketing: Product, Place, Price, Promotion. Από σήμερα και μετά τα 4 P’s παίρνουν άλλη διάσταση…


Η ΟΤΕcademy, έρχεται να δώσει τη δική της ερμηνεία: Preparation Prevents Poor Performance! Τα νέα 4 P’s που μπορούν να βελτιώσουν τα αποτελέσματα κάθε μας προσπάθειας.
Ακολουθώντας αυτόν τον κανόνα η ΟΤΕΑCademy, Registered Education Provider του P.M.I., αλλάζει τα δεδομένα στο πρόγραμμα προετοιμασίας για πιστοποίηση στο Project Management. Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος “Advanced Preparation Course for PMP® & CAPM®” εφοδιάζει τους εκπαιδευόμενους με μία σειρά από καινοτόμα εργαλεία και υπηρεσίες μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες επιτυχίας τους στις εξετάσεις πιστοποίησης .


Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης του PMI εξελίσσεται σε 3 φάσεις:


1η φάση: Αξιολογούνται οι γνώσεις του υποψηφίου και ανάλογα με το επίπεδό του, παρέχεται το κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό ώστε ο εκπαιδευόμενος να είναι κατάλληλα προετοιμασμένος για να παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
2η φάση: “Advanced Preparation Course for PMP® & CAPM®”, το επίσημο εκπαιδευτικό πρόγραμμα προετοιμασίας του PMI®, το οποίο διαρκεί 5 ημέρες.
3η φάση: Oι υποψήφιοι, δίνουν ένα “pre-certification simulation test”, εντοπίζονται τυχόν αδυναμίες και παρέχεται η απαραίτητη καθοδήγηση, ώστε να καλυφθούν τα κενά. Η 3η φάση ολοκληρώνεται με τη συμπλήρωση της αίτησης για τις εξετάσεις πιστοποίησης από τον υποψήφιο, πάντα με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού συμβούλου της OTEAcademy.
Οι εγγραφές για το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα προετοιμασίας έχουν ήδη ξεκινήσει. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επισκεφθείτε το www.oteacademy.gr.