Η Samsung Electronics Hellas εμπλουτίζει το περιεχόμενο των Smart TVs στην Ελλάδα με μία εφαρμογή για τους λάτρεις τον σπορ, το Sport.gr.

sport_gr_coversΗ Samsung Electronics Hellas εμπλουτίζει το περιεχόμενο των Smart TVs, διαθέτοντας την πρώτη εφαρμογή με αθλητικό περιεχόμενο, Sport.gr, στους χρήστες των Samsung Smart TVs σε Ελλάδα και Κύπρο. Με την εφαρμογή Sport.gr, η Samsung ενισχύει το περιεχόμενο το οποίο αναπτύσεται ειδικά για τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των χρηστών των συγκεκριμένων αγορών.


Η εφαρμογή Sport.gr είναι διαθέσιμη στην κατηγορία Sports από το Application store της Samsung Smart TV. Καθώς ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση στις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σε πραγματικό χρόνο, video αποσπάσματα από τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων και συνεντεύξεις, φωτογραφικό υλικό, πρωτοσέλιδα εφημερίδων, Blogs του Sport.gr για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, και άλλα αθλήματα, η τηλεόραση αποκτά μία νέα διάσταση και εμπλουτίζει την οικιακή ψυχαγωγία με εύκολη και άμεση πρόσβαση σε πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο και άλλες εφαρμογές.


«Ο αθλητισμός τώρα έχει διεύθυνση στο ίντερνετ και μέσω των «έξυπνων» τηλεοράσεων της Samsung. Πλέον, η αθλητική επικαιρότητα θα μπαίνει στα σπίτια των χρηστών των Samsung Smart TVs με τη νέα εύχρηστη εφαρμογή Sport.gr. Η συνεργασία μας με την κορυφαία εταιρεία στο χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας Samsung, φανερώνει την αφοσίωσή μας στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των επισκεπτών της σελίδας μας, για όλη την αθλητική επικαιρότητα, ώστε να μπορούν ακόμα και από τα σπίτια τους να πλοηγούνται, να προβάλουν και να αποθηκεύουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο», δήλωσε ο κος Κώστας Γεωργιάδης, Πρόεδρος της ΑΕΝΑΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Α.Ε.


Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.samsung.com/gr