Το κατάστημα Golden-i το Apple Premium Reseller Store της ACE-Hellas, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι, σβήνει σήμερα το πρώτο του κερί γενεθλίων.

one year golden1Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα που άνοιξε τις πόρτες του σε όλους τους πιστούς φίλους των προϊόντων της Apple και ο «μετρητής» κατέγραψε περισσότερους από 150.000 επισκέπτες μέχρι σήμερα.


Μέσα στον χρόνο που πέρασε διέθεσε τα νέα MacBook Air, το MacBook Pro 15” το πιο δυνατό 15άρι φορητό υπολογιστή της Apple, παρείχε εκπτώσεις για φοιτητές και εκπαιδευτικούς, το World of Warcraft: Cataclysm για happy leveling, τις ζελατίνες Gelaskins & Bumpers για iPhone 4 γιατί το μαύρο είναι βαρετό, Χριστουγεννιάτικες δωροεπιταγές 70 Ευρώ, «τα μαγικά» Magic Mouse & Magic Charger για iPhone, αλλά και πολλά άλλα.


Στις αρχές Ιανουαρίου χρειάστηκε νέα «δύναμη» και ανακοίνωσε νέες θέσεις εργασίας, ενώ συμμετείχε στις “Χειμωνιάτικες Εκπτώσεις” με μεγάλες προσφορές και έκπτωση έως και 50% σε αξεσουάρ. Η νέα μανία για τα Angry Birds την έκανε να προσφέρει στους πελάτες της τις θήκες Gear4 της Angry Birds για iPhone 4 και iPod touch. Και επειδή ήθελε να «συγχρονιστεί» πρόσφερε στους πελάτες του, εκτός των άλλων, ένα σεμινάριο για συγχρονισμό με το iTunes. Παρούσα και η Vodafone με προγράμματα για iPad και ασύρματο Internet για τους συνδρομητές της.


Στις 20 Φεβρουαρίου είχε κιόλας μετρήσει 75.000 επισκέπτες σε 5 μήνες λειτουργίας. Οι επόμενοι μήνες ήταν «θυελλώδεις» με νέα MacBook Pro, iPad2, νέες τιμές, νέες επιδοτήσεις Vodafone, Πάσχα με δωροεπιταγές και δώρο λαμπάδα και τα νέα iMac & όλα-σε-ένα iMac 27”.


Κατακαλόκαιρο και το προσωπικό του Golden-i δημιουργεί το blog του με συμβουλές για τους χρήστες, νέα, λύσεις, απαντήσεις για όλους και για όλα, ενώ καλεί νέους υποψήφιους εργαζόμενους να μεγαλώσουν την ομάδα.


Φτάσαμε αισίως στο Σεπτέμβριο και υποδεχόμαστε το Φθινόπωρο με νέα μοντέλα MacBook Air και Mac mini ενώ ακολουθεί ο εορτασμός των γενεθλίων του Golden-i για 3 ολόκληρες εβδομάδες και 365 δώρα για τους πελάτες του.


Μια μεγάλη γιορτή για όλους!

Η ομάδα του Golden-i που σήμερα απαρτίζεται από νέα κορίτσια και αγόρια, με όρεξη, αγάπη γι’ αυτό που κάνουν, ομαδικό πνεύμα, ανεξάντλητη διάθεση εξυπηρέτησης και υψηλό επίπεδο γνώσεων στα προϊόντα Apple και τα αξεσουάρ, είναι ενεργό μέλος της καθ’ όλα παραγωγικής οικογένειας της ACE-Hellas, μιας εταιρίας με παρουσία στην Ελληνική αγορά για περισσότερα από 30 χρόνια και σταθερά συνεχή πορεία ανάπτυξης.


«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία του Golden-i μέχρι σήμερα» δηλώνει ο κύριος Διονύσης Ιωακείμ, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ACE-Hellas. «Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες, τους συνεργάτες μας, στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και κυρίως στους εργαζόμενους που είναι κοντά μας με όρεξη, ιδέες, προτάσεις και αποδεδειγμένη αγάπη και αφοσίωση γι’ αυτό που κάνουν.»


Για το 2ο χρόνο λειτουργίας το Golden-i προγραμματίζονται ακόμη περισσότερα σεμινάρια για την καλύτερη δυνατή χρήση των δυνατοτήτων και των τεχνικών χαρακτηριστικών που είναι διαθέσιμα στα προϊόντα της Apple, μεγαλύτερη και πιο πρωτοποριακή γκάμα αξεσουάρ, ενδυνάμωση του Golden-i Member Club, δημιουργία περισσότερων ευκαιριών επικοινωνίας με τους πελάτες του και συνεχή προσπάθεια για την άριστη εξυπηρέτηση όλων.


Ο θαυμαστός κόσμος των πρωτοποριακών προϊόντων Apple, είναι διαθέσιμος ψηφιακά στο www.golden-i.gr, ή στο κατάστημα Golden-i στο Golden Hall, Κηφισίας 37Α, Μαρούσι.