Η COSMOTE θα διαθέσει εμπορικά όλες τις εκδόσεις του iPad 2 Wi-Fi + 3G* στην Ελλάδα στις 30 Σεπτεμβρίου, μέσα από μια γκάμα τιμολογιακών προγραμμάτων.

ipad2_smartcoverflowΜε ολοκαίνουριο σχεδιασμό, η νέα επαναστατική συσκευή 2ης γενιάς της Apple, το iPad 2, είναι 33% πιο λεπτό και έως 15% πιο ελαφρύ, ώστε να είναι ακόμη πιο άνετο στα χέρια, διατηρώντας την ίδια LCD οθόνη 9.7 ιντσών. Με το νέο επεξεργαστή Α5 της Apple μπορεί ο χρήστης να κάνει τα πάντα με το iPad 2 γρηγορότερα και με πιο εντυπωσιακά γραφικά. Το iPad 2 διαθέτει δύο κάμερες: μία VGA στο μπροστινό μέρος για αξιοποίηση του FaceTime και του Photo Booth (τη διαχείριση δηλαδή φωτογραφιών και τον εμπλουτισμό τους με εφέ) και μια κάμερα στο πίσω μέρος με δυνατότητα λήψης βίντεο υψηλής ανάλυσης 720p. Παρόλο που είναι πιο λεπτό, πιο ελαφρύ και πιο γρήγορο και με νέα χαρακτηριστικά, το iPad 2 εξακολουθεί να διαθέτει μπαταρία διάρκειας έως και 10 ωρών.


Η COSMOTE προσφέρει στους πελάτες της δύο τιμολογιακά προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για το iPad 2: το COSMOTE Internet On The Go 500ΜΒ και το COSMOTE Internet On The Go 2GB, από 10€/μήνα και 20€/μήνα αντίστοιχα. Έτσι οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να είναι πάντοτε online, όπου κι αν βρίσκονται, με τη μεγαλύτερη 3G κάλυψη στην Ελλάδα και να σερφάρουν με ταχύτητες που γρηγορότερες δεν υπάρχουν. Για όσους επιθυμούν να κάνουν περιστασιακή χρήση στο internet, μπορούν να επιλέξουν τα προγράμματα COSMOTE Internet On the Go με κάρτα.


To iPad 2 είναι διαθέσιμο στα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και OTEshops σε ολόκληρη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα της συσκευής και τα τιμολογιακά προγράμματα, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.cosmote.gr.