Αφορά την υλοποίηση έργου διαχείρισης εκτυπωτικών διαδικασιών σε τέσσερα κτίρια του Τραπεζικού Οργανισμού.

NEO LOGO INTERSYSH Intersys AE, επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων και των ολοκληρωμένων λύσεων της Canon για την ελληνική αγορά ανακοίνωσε την επιτυχή υλοποίηση Managed Print Services (MPS) στην τράπεζα Πειραιώς. Το έργο υλοποιήθηκε στα δύο κεντρικά κτίρια των γραφείων του Οργανισμού, και σε πιλοτικό επίπεδο, σε δύο τραπεζικά υποκαταστήματα.


Η επιλογή της λύσης της Intersys προέκυψε έπειτα από Διαγωνισμό της Τράπεζας Πειραιώς. Ως στρατηγικός συνεργάτης του Οργανισμού επιλέχτηκε η πρόταση που προσέφερε την μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία στο λογισμικό και προερχόταν από την πλέον καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο των MPS. Συγκεκριμένα, η Intersys υπερθεμάτισε λόγω των πλεονεκτημάτων της υπηρεσίας e-Maintenance, που παρέχει ταχύτατη και ακριβέστατη βλαβοληψία, με σκοπό την ελαχιστοποίηση του χρόνου εκτός λειτουργίας του εκτυπωτικού εξοπλισμού. Σε συνδυασμό με το λογισμικό uniFLOW, η πρόταση της Intersys εξασφάλιζε, μείωση των εκτυπωτικών εξόδων και παράλληλη αύξηση της παραγωγικότητας του προσωπικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σπονδυλωτή δομή του uniFLOW και η απόλυτη ενοποίηση με τα εκτυπωτικά προϊόντα Canon, επιτρέπει την προσαρμογή του εκτυπωτικού συστήματος ακριβώς στις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης.


Για την κάλυψη των εκτυπωτικών αναγκών της Πειραιώς εγκαταστάθηκαν 87 μηχανές γραφείου της Canon, ασπρόμαυρες (75%) και έγχρωμες (25%), με αποτέλεσμα τη μείωση του εκτυπωτικού κόστους σε ποσοστό που ξεπερνάει το 30% συνυπολογίζοντας το κόστος χρήσης, τα soft costs και την κατανάλωση της ενέργειας. Παράλληλα, επιτυγχάνεται σημαντική απλοποίηση της παρακολούθησης των εκτυπωτικών διαδικασιών με την εγκατάσταση του λογισμικού uniFlow, καθώς και άμεση διαχείριση των βλαβών και των αναλωσίμων με τις υπηρεσίες e-Maintenance.
Ο Γεράσιμος Βασιλόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων του Τομέα Αυτοματισμού Γραφείου της Intersys «Η Intersys με σύμμαχό της την υψηλή τεχνολογία της Canon ολοκληρώνει ακόμη ένα σημαντικό έργο MPS σε τραπεζικό οργανισμό και ισχυροποιεί την πρωτοκαθεδρία της στη συγκεκριμένη αγορά που αποζητά ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια.»