Ο παγκόσμιος πάροχος αυτοκινήτων προς ενοικίαση Hertz, συνεργάστηκε με την TomTom για να προσφέρει στους πελάτες της στην Ευρώπη το NeverLost.

TomTom-CMYK_R-logoTo NeverLost 4 βασίζεται στο TomTom Via 120 EU με την μοναδική δυναμική δρομολόγησή του, παρέχοντας στους πελάτες την ταχύτερη διαδρομή προς τον προορισμό τους με βάση την πιο ενημερωμένη κατάσταση της κίνησης. Η κράτηση της συσκευής πλοήγησης μπορεί να πραγματοποιηθεί στο αρχικό στάδιο της ενοικίασης του αυτοκινήτου μέσω του δικτυακού τόπου της hertz ή μέσω τηλεφώνου.


Ο Michel Taride, President της Hertz International και Executive Vice President της Hertz Corporation, σχολίασε: «Στην Hertz, είμαστε αφοσιωμένοι στην διερεύνηση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και στην συνεργασία μας με τους κορυφαίους σε κάθε τομέα για να παρέχουμε στους πελάτες μια βελτιωμένη εμπειρία οδήγησης. Συνεργαζόμενοι με την TomTom για την επόμενη γενιά του NeverLost®, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες πληροφορίες πραγματικού χρόνου για την κίνηση, πλήρως ενημερωμένους χάρτες και προβλέψεις καιρού, ώστε όποιος και αν είναι ο προορισμός τους να φθάνουν με ταχύτατο και απαλλαγμένο από το άγχος τρόπο.»


Η Corinne Vigreux, managing director της TomTom, πρόσθεσε: «στην Ευρώπη η TomTom δημιουργεί πληροφορία πραγματικού χρόνου από ένα δίκτυο περισσοτέρων από 80 εκατ. σημείων μέτρησης. Δίνοντας στο σύστημα NeverLost® της Hertz πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες μέσω των Υπηρεσιών LIVΕ, οι οδηγοί μπορούν να πλοηγηθούν δυναμικά ως προς την κίνηση και να εξασφαλίσουν ότι θα φθάσουν στον προορισμό τους από τον πιο σύντομο δρόμο.»


Οι συσκευές πλοήγησης, με την επωνυμία Hertz NeverLost®, θα γίνουν διαθέσιμες στους πελάτες της Hertz σε περισσότερα από 700 κύρια αεροδρόμια και πόλεις σε 17 χώρες στην Ευρώπη*. Περισσότερες από 3500 μονάδες θα παρουσιαστούν μέσα στους επόμενους 24 μήνες.


Το φορητό σύστημα περιλαμβάνει μια εύκολη στην χρήση οθόνη αφής, αναλυτικές οδηγίες σε 45 γλώσσες και μια ευρεία βάση δεδομένων προγραμματισμένων τοποθεσιών, επιτρέποντας στους πελάτες να πλοηγούνται με αυτοπεποίθηση. Οι μονάδες ενσωματώνουν τις Υπηρεσίες LIVE της TomTom όπως το HD Traffic, που καθοδηγεί τους οδηγούς λαμβάνοντας υπόψη τα σημεία με κυκλοφοριακή συμφόρηση, πληροφορίες μέσω Τοπικής Αναζήτησης από την Google, και προβλέψεις καιρού.


Ειδικά σχεδιασμένο για τους πελάτες της Hertz, το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης Hertz NeverLost® παρουσιάστηκε αρχικά στην Ευρώπη το Νοέμβριο του 2005.


*Το σύστημα Hertz NeverLost 4 είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία,
Ιταλία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία,Ολλανδία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσέχικη Δημοκρατία, Φινλανδία.