Την παράταση του διαγωνισμού “Bada Developer Challenge” έως τις 31 Οκτωβρίου ανακοινώνει η Samsung Electronics Hellas λόγω μεγάλης συμμετοχής.

samsung_logoΞεπερνώντας τις δύο χιλιάδες συμμετοχές μέχρι σήμερα, η εταιρεία αποφασίζει να παρατείνει τη διάρκεια του διαγωνισμού για έναν ακόμη μήνα, με σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους προγραμματιστές να μπουν στην οικογένεια «bada» και να κερδίσουν υπέροχα δώρα Samsung.


Υπενθυμίζεται πως ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 30 Μαΐου. Απευθύνεται σε προγραμματιστές και αφορά την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα Samsung που βασίζονται στην πλατφόρμα bada. Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες προγραμματιστές καλούνται να αναπτύξουν εφαρμογές συμβατές με την πλατφόρμα Samsung bada. Στη συνέχεια, οι εγκεκριμένες εφαρμογές θα είναι προσβάσιμες σε χιλιάδες χρήστες bada κινητών, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν download όσες επιθυμούν. Οι εφαρμογές που θα συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα αναδείξουν ταυτόχρονα ως νικητές τους δημιουργούς τους.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.samsung.com/gr/experience/badachallenge/