Η Info Quest Technologies διευρύνει συνεργασία της με την Dell με τη διάθεση client και λύσεων για υποδομές πληροφοριακών συστημάτων.

info-questΗ Info Quest Technologies, με την 30ετή εμπειρία της στον τομέα των ολοκληρωμένων συστημάτων πληροφορικής και στην υποστήριξη των μεταπωλητών της στην Ελληνική αγορά, διευρύνει την εδώ και τρία χρόνια επιτυχημένη συνεργασία της με την Dell, με τη διάθεση στην επιχειρηματική αγορά των συστημάτων client και των λύσεων για υποδομές πληροφοριακών συστημάτων της Dell.


Στο επίπεδο των συστημάτων client, διατίθενται πλέον οι δημοφιλείς φορητοί υπολογιστές Dell Latitude της σειράς E, οι επιτραπέζιοι υπολογιστές Dell OptiPlex και οι σταθμοί εργασίας Dell Precision. Οι τελευταίοι απευθύνονται σε θέσεις εργασίας με υψηλές απαιτήσεις, όπως περιβάλλοντα επεξεργασίας γραφικών και video, μηχανολογικής σχεδίασης (CAD), 3D animation, επιστημονικών και άλλων εφαρμογών.


Στο επίπεδο συστημάτων υποδομών, τομέας που θα αναπτυχθεί στα πλαίσια της επέκτασης της συνεργασίας, ανήκουν το πλήρες εύρος των Dell PowerEdge servers, καθώς και οι σειρές αποθηκευτικών συστημάτων, όπως οι οικογένειες προϊόντων Dell PowerVault και Dell EqualLogic.


Η Info Quest Technologies και το δίκτυο συνεργατών της, διαθέτοντας τα παραπάνω προϊόντα σε συνδυασμό με τις οικογένειες των προϊόντων Dell Inspiron, XPS και Vostro και τις υπηρεσίες της Dell, θα μπορούν να σχεδιάζουν αποδοτικές, εύκολα διαχειρίσιμες και επεκτάσιμες λύσεις.