Η Autogrill Ελλάς, επέλεξε το Entersoft Business Suite, για την ολοκληρωμένη και κεντρική παρακολούθηση της εμπορικής και οικονομικής της διαχείρισης.

entersoftΤο νέο σύστημα θα αυτοματοποιήσει τις ροές εργασίας, βελτιστοποιώντας τις διαδικασίες του οργανισμού. Επιπρόσθετα, η στρατηγική παρακολούθηση των εμπορικών συμφωνιών της εταιρείας με τους προμηθευτές της, η εξασφάλιση ενιαίας και υψηλού επιπέδου Πληροφόρησης και MIS Reporting, ενδοεταιρικά και προς τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου στην Ιταλία, στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την στρατηγική ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα.


Η Autogrill Ελλάς είναι μέλος του διεθνούς Ομίλου Autogrill SpA, του μεγαλύτερου ομίλου παγκοσμίως στον κλάδο της παροχής φαγητού και ποτού και υπηρεσιών λιανικής και αφορολογήτων ειδών για ταξιδιώτες, με παρουσία σε πάνω από 42 χώρες. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1997, με συνεχώς αυξανόμενη παρουσία σε όλα τα στρατηγικά σημεία διέλευσης ταξιδιωτών στη χώρα και με πάνω από 200 υπαλλήλους.