Παίξτε ενάντια σε φίλους σας, διαγωνιστείτε ενάντια στο χρόνο, ανατινάξτε τουβλάκια ή δείξτε Tetriminos σε augmented reality περιβάλλον.

TETRIS_3DS_LOGOΗ μουσική του σας έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη, θυμάστε την χαρά του να κάνετε ‘Tetris’ καθαρίζοντας τέσσερις γραμμές με μία μόνο κίνηση, διασκεδάσατε καθοδηγώντας τα διάσημα σχήματα Tetrimino στη θέση τους για χρόνια, όμως ποτέ δεν έχετε ξαναπαίξει ένα παιχνίδι Tetris® όπως αυτό. Το Tetris έρχεται για πρώτη φορά με πλήρη 3D απεικόνιση στις 21 Οκτωβρίου 2011 για όλους τους Ευρωπαίους χρήστες του Nintendo 3DS.


Με περισσότερους από 20 διαφορετικούς τρόπους παιξίματος Tetris, το παιχνίδι προσφέρει αμέτρητες ώρες διασκέδασης. Απολαύστε το πολυαγαπημένο Marathon mode, ή χρησιμοποιείστε μία AR Card στο τραπέζι μπροστά σας και δείτε το παιχνίδι να αποκτά ζωή σε ολοκαίνουργια augmented reality modes. Συναγωνιστείτε σε ακατάπαυστες μάχες στο Computer Battle mode, διαγωνιστείτε ενάντια στο χρόνο με το Fever mode, ή αντέξτε όσο περισσότερο μπορείτε στο Survival mode. Δώστε λίγη ακόμα ποικιλία στο παιχνίδι με τα Party modes, τα οποία περιλαμβάνουν μία εντυπωσιακή ποικιλία από νέους και ανταγωνιστικούς τρόπους να παίξετε Tetris, όπως: Fit. Περάστε τουβλάκια μέσα από ειδικά σχηματισμένες τρύπες –Bombliss™ Plus. Χρησιμοποιήστε βόμβες για να ανατινάξετε αναδυόμενα τουβλάκια – Capture. Καλύψτε με στρατηγικό τρόπο αστέρια και στις δύο πλευρές του Πλέγματος χρησιμοποιώντας Tetriminos – Jigsaw. Λύστε οπτικούς γρίφους με φωτογραφίες, ή εισάγετε τις δικές σας! Μην ξεχνάτε να ελέγχετε για νέα αντικείμενα για το Fever mode, τα οποία θα είναι διαθέσιμα μέσω της υπηρεσίας SpotPass™.


Το Tetris για το Nintendo 3DS περιλαμβάνει ακόμα ποικιλία από διασκεδαστικές επιλογές multiplayer που θα μαγέψουν εσάς και τους φίλους σας – πέντε Local Multiplayer modes και τρία Download Play modes σχεδιασμένα για μέχρι και οκτώ παίκτες ταυτόχρονα. Επιπλέον, τα Download Play multiplayer game modes χρειάζονται μόνο ένα αντίτυπο του παιχνιδιού. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μπορείτε επίσης να μπείτε online και να διαγωνιστείτε ενάντια στον υπόλοιπο κόσμο μέσω του Internet χρησιμοποιώντας τα World Battle και Friend Battle game modes.


Το Tetris κυκλοφορεί πανευρωπαϊκά για το Nintendo 3DS στις 21 Οκτωβρίου 2011.