Σε λειτουργία βρίσκεται το ανανεωμένο website της ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ (www.systems-sunlight.com), το οποίο υλοποιήθηκε από το τμήμα Web της ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ.

Website photoΜε κεντρικό μήνυμα «Ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις σε όλο τον κόσμο», το νέο website έχει «ντυθεί» με το λογότυπο και τα χρώματα της νέας εταιρικής ταυτότητας της SUNLIGHT και προσφέρει μια σύγχρονη, απλοποιημένη και εύχρηστη δομή.


Μέσα από τέσσερις ενότητες που αντιπροσωπεύουν τις βασικές κατηγορίες δραστηριοποίησης της SUNLIGHT

[Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας (Μπαταρίες), Ενεργειακά Συστήματα Ισχύος, Συστήματα Πράσινης Ενέργειας και Υπηρεσίες & Ενεργειακά Έργα], ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία, ενώ παράλληλα να σχηματίσει μία πλήρη εικόνα για την επιχειρηματική δράση και τη δυναμική της.


Το νέο website αντικατοπτρίζει το προφίλ μιας ισχυρής ελληνικής επιχείρησης με εξαγωγικό προσανατολισμό, η οποία διαθέτει αυτόνομη επιχειρηματική παρουσία σε 9 χώρες και ενεργό πελατολόγιο που εκτείνεται σε 100 χώρες. Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση και γνώμονα την καινοτομία στην παροχή ολοκληρωμένων ενεργειακών λύσεων, η SUNLIGHT εδραιώνει καθημερινά την ισχυρή της θέση στην παγκόσμια αγορά αποθήκευσης και διάθεσης ενέργειας.