Η εταιρεία BSI παρουσίασε ένα λιλιπούτειο μοντέλο επαναφορτιζόμενου προβολέα που χωράει άνετα ακόμα και σε μια τσέπη.

pockectcinema_v10_1Πιο αναλυτικά, ο Aiptek PocketCinema V10 είναι ένας φορητός αυτόνομος προβολέας με ενσωματωμένη μνήμη, card reader και media player. Με βάρος μόλις 155g και μέγεθος 125x55x23 χιλιοστά θα χωρέσει άνετα παντού και μπορεί να μεταφερθεί χωρίς κόπο όπου και να χρειαστεί. Η συγκεκριμένη λύση μάλιστα είναι ιδανική για παρουσιάσεις, μιας και διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία και ηχεία. Με την βοήθεια της ενσωματωμένης μνήμης ή του card reader και του media player, θα αναπαραγάγει και θα προβάλει τα αρχεία σας και θα εκπλήξει ευχάριστα τους πάντες. Πέρα από αυτό, ο προβολέας της Aiptek διαθέτει είσοδο composite AV και έτσι μπορεί να προβάλει εικόνα και από φορητές συσκευές όπως κονσόλες παιχνιδιών, mp3 media players κτλ.

Η λάμπα του PocketCinema είναι τεχνολογίας LED και έχει φωτεινότητα 10 Lumen. Η εγγενής ανάλυση του είναι 640×480 και μπορεί να προβάλει από απόσταση 21 – 180 cm εικόνα με διαγώνιο 6” – 50” ίντσες. Στην συσκευασία του περιλαμβάνονται θήκη μεταφοράς, καλώδια σύνδεσης, mini τρίποδο, τηλεχειριστήριο, φορτιστής , software και επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-ion.

Η λιανική τιμή τoυ μικρού αυτού προβολέα χωρίς το ΦΠΑ διαμορφώνεται μόλις στα €268. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο www.aiptek.eu ή στην εταιρία B.S.I. και στο τηλέφωνο 210 6511826.