Οι λύσεις OUTSCAN PCI και HIAB χρησιμοποιούνται από την κορυφαία ελληνική αεροπορική εταιρεία για την προληπτική διαχείριση και έλεγχο κινδύνων.

olympic airΗ Outpost24, ηγέτης στις λύσεις διαχείρισης και αποτίμησης ευπαθειών συστημάτων, ανακοίνωσε σήμερα την υλοποίηση των λύσεων OUTSCAN PCI και HIAB στην Olympic Air, προκειμένου η Ελληνική αεροπορική εταιρεία να επιτύχει και να συμμορφωθεί με το πρότυπο PCI DSS.


H Olympic Air χρειαζόταν μια λύση ασφάλειας που θα επέτρεπε στην εταιρεία να συμμορφωθεί με το πρότυπο Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS), με την ανίχνευση των κινδύνων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό δίκτυο, ώστε να παραχθεί μια σαφής και ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης ασφαλείας του.


Η Outpost24 επιλέχθηκε συγκεκριμένα για την απλότητα εγκατάστασης της λύσης, την εύκολη και φιλική προς τον χρήστη διαχείρηση λειτουργίας, τις δυναμικές και περιεκτικές αναφορές και τέλος, την πελατοκεντρική προσέγγιση της ομάδας τεχνικής υποστήριξης. Σύμφωνα με τον κ. Μιχάλη Ζορμπαδάκη, Security Network and Infrastructure Manager στην Olympic Air,


«Οι λύσεις OUTSCAN PCI και HIAB είναι εξαιρετικά εύκολες να υλοποιηθούν και παρέχουν ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας χρήστη . Ιδιαίτερη εντύπωση και έκπληξη αποτέλεσε για εμένα, ο βαθμός λεπτομέρειας των αναφορών ανάλυσης ευπαθειών, οι οποίες μπορούν με ευκολία να προσαρμοσθούν είτε πρόκειται για το διοικητικό ή για το τεχνικό προσωπικό,ενώ παράλληλα, η δυνατότητα εκτέλεσης σαρώσεων των συστημάτων όταν ακριβώς το χρειάζεσαι παρέχει ένα επιπρόσθετο όφελος .»


Η λύση OUTSCAN PCI είναι η on-demand cloud υπηρεσία της Outpost24, η οποία αυτοματοποιημένα σαρώνει την περίμετρο της Olympic Air, συμβάλλοντας έτσι στην ανίχνευση ευπαθειών και στην διαχείριση πολιτικών αποκατάστασης, για την συνεχή προστασία της ακεραιότητας των δεδομένων των πιστωτικών καρτών των πελατών της Olympic Air.
H λύση έχει συνδυαστεί με την χρήση του Outpost24 HIAB, την plug and play συσκευή για την σάρωση του εσωτερικού δικτύου, επιτρέποντας στην Olympic Air να επιτύχει πλήρως τις απαιτήσεις συμμόρφωσης με το πρότυπο PCI DSS.


“Με την Outpost24 έχουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ρίσκων ασφάλειας. Είμαστε ενήμεροι για τις ευπάθειες των συστημάτων πριν αυτές εκδηλωθούν, και γνώστες των αποτελεσμάτων των πολιτικών και μέτρων που εφαρμόσθηκαν ώστε να διασφαλίσουμε τη σωστή διαχείριση αυτών των ευπαθειών. Η Outpost24 μας προσφέρει μια ξεκάθαρη εικόνα του δικτύου και των εφαρμογών μας, εσωτερικά και εξωτερικά, δήλωσε ο κ.Ζορμπαδάκης.»