To Papaki.gr (www.papaki.gr) ανακοίνωσε τη νέα υπηρεσία πώλησης και αγοράς domain name “Domains Market”.

Papaki New LogoΗ υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη ενός domain name, να το προσθέσει σε ειδική σελίδα πώλησης του Papaki.gr, αλλά και σε κάποιον που ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα συγκεκριμένο domain, να αναζητήσει εάν είναι διαθέσιμο προς πώληση και σε ποια τιμή. Το προς πώληση domain, εμφανίζεται και στα αποτελέσματα αναζήτησης domain name του Papaki.gr.


Πώληση Domain Name
Για να μπορέσει κανείς να καταχωρήσει ένα domain name προς πώληση στο Papaki.gr, ακόμη κι αν το domain βρίσκεται σε άλλο καταχωρητή, το μόνο που χρειάζεται είναι να προχωρήσει στη διαδικασία πώλησης από τη σελίδα της υπηρεσίας (http://www.papaki.gr/sell-domains.htm). Το Papaki.gr δεν κρατάει προμήθεια πώλησης και δίνεται η δυνατότητα στον πωλητή του domain, είτε να ορίσει ο ίδιος την τιμή πώλησης, είτε να αφήσει τους ενδιαφερόμενους αγοραστές να κάνουν την προσφορά τους. Η υπηρεσία παρέχεται με κόστος 4,90 ευρώ το έτος ανά domain. Ή εναλλακτικά μπορεί να πληρώσει μια για πάντα και για απεριόριστα domain 299,90 ευρώ.


Αγορά Domain Name
Για όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα συγκεκριμένο domain το οποίο είναι κατοχυρωμένο από κάποιον άλλο, η υπηρεσία “Domains Market” δίνει τη δυνατότητα απευθείας αναζήτησης στη σελίδα πώλησης (http://www.papaki.gr/domains-for-sale.htm). Τα domain προς πώληση μπορούν να ταξινομηθούν ανά κατηγορία, αλφαβητικά, αλλά και βάση τιμής. Το Papaki.gr δεν παρεμβαίνει στην επικοινωνία μεταξύ πωλητή και αγοραστή, καθώς η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που συμπληρώνει ο ενδιαφερόμενος, αποστέλλεται στο email του ιδιοκτήτη, και δεν μεσολαβεί στις οικονομικές συναλλαγές ή στις μεταβιβάσεις ονομάτων χώρου, οι οποίες είναι στην αποκλειστική ευθύνη του αγοραστή και του πωλητή.