Ζήστε την μαγευτική 3D εμπειρία που προσφέρουν οι ήρωες του Αλέξανδρου Δουμά παρέα με την ολοκληρωμένη σειρά 3D προϊόντων της LG σε πρώτη προβολή.

LG 3D 3 Musketeers Premiere PosterΗ LG Electronics, σε συνεργασία με την εταιρεία διανομής Odeon, και στο πλαίσιο της προώθησης της νέας ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων 3D, χορηγεί την avant-premiere της νέας τρισδιάστατης ταινίας «Οι Τρεις Σωματοφύλακες».


Όσοι επιθυμούν να κερδίσουν εισιτήρια για την avant-premiere της ταινίας στις 5 Οκτωβρίου στο Odeon Kosmopolis στο Μαρούσι, δεν έχουν παρά να επισκεφθούν την fan page της LG Electronics Ελλάς στο Facebook (www.facebook.com/lghellas), να παίξουν και να βρουν το κρυμμένο εισιτήριο για την ταινία. Η LG Electronics Ελλάς, προσφέρει την ευκαιρία σε 50 τυχερούς που θα βρουν το κρυμμένο εισιτήριο, να κερδίσουν 4πλα εισιτήρια για να παραβρεθούν στην avant-premiere με την οικογένειά τους ή την παρέα τους.


Στη γεμάτη δράση περιπέτεια και χάρη στο νέο σύστημα τρισδιάστατης απεικόνισης, οι θρυλικοί ήρωες του Αλέξανδρου Δουμά παίρνουν νέα πνοή, με το νεαρό και παράτολμο Ντ΄ Αρτανιάν να ενώνει τις δυνάμεις του με τους τρεις βετεράνους σωματοφύλακες. Μαζί, στη συναρπαστική νέα εκδοχή της κλασικής ταινίας, βάζουν σκοπό να σταματήσουν τις βλέψεις του μοχθηρού καρδινάλιου Ρισελιέ για το θρόνο της Γαλλίας και να τον εμποδίσουν να βυθίσει την Ευρώπη στον πόλεμο.


Ο σκηνοθέτης της ταινίας Πολ Άντερσον (Resident Evil), χρησιμοποιεί το 3D σύστημα κάμερας που επινόησε και χρησιμοποίησε για το “Avatar” ο Τζέιμς Κάμερον, για να παρουσιάσει σε μια μοναδική 3D εκδοχή με καταιγιστική δράση, τις περιπέτειες των θρυλικών ηρώων του Αλέξανδρου Δουμά. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Ορλάντο Μπλουμ (Pirates of the Caribbean), η Μίλα Γιόβοβιτς (σειρά ταινιών Resident Evil), ο βραβευμένος με Όσκαρ Κριστόφ Βαλς (Inglorious Basterds”), ο Λόγκαν Λέρμαν (Percy Jackson and the Olympians), ο Λιούκ Έβανς (Robin Hood) και ο Ρέι Στίβενσον (Thor).
Η LG πιστεύει και επενδύει στην 3D τεχνολογία, κάτι που αποδεικνύεται από την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων 3D Total Solution, που παρουσίασε πρόσφατα στην έκθεση IFA 2011. Τη ναυαρχίδα της νέας σειράς, αποτελεί η CINEMA 3D LW980S, μία τηλεόραση FULL LED 55 ιντσών, η οποία διαθέτει το CINEMA 3D, υποστήριξη μετατροπής 2D σε 3D και λειτουργίες Smart TV μέσω της μοναδικής τεχνολογίας φωτισμού NANO της LG, καθώς επίσης και πιο ελαφριά και οικονομικά γυαλιά.


Τα ίδια οφέλη της τεχνολογίας CINEMA 3D της LG μοιράζεται το DM2350D Monitor TV CINEMA 3D, το οποίο είναι επίσης εξοπλισμένο με την καινοτόμο Film Patterned Retarder (FPR) 3D τεχνολογία της LG, προσφέροντας φωτεινότερη προβολή, καθαρότερες εικόνες και πιστοποιημένη “Flicker-Free” τρισδιάστατη απεικόνιση. Την 3D εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας της LG συμπληρώνει το HX906TX, ένα ολοκαίνουργιο σύστημα CINEMA 3D 9,1 Sound Home Theater, που δημιουργεί ότι πιο κοντινό στην ακουστική ισχύ των κινηματογραφικών αιθουσών και των ζωντανών συναυλιών.


Πέραν της 3D εμπειρίας που παρέχει η LG στην οικιακή ψυχαγωγία, η LG πρωτοπόρησε και δημιούργησε το τεχνολογικό επίτευγμα LG Optimus 3D, το πρώτο smartphone παγκοσμίως που προσφέρει μια πλήρη τρισδιάστατη εμπειρία –εγγραφής, θέασης και αναπαραγωγής περιεχομένου- σε κινητό τηλέφωνο, ενσωματώνοντας διπύρηνο επεξεργαστή δεύτερης γενιάς και την προηγμένη “Tri-Dual” αρχιτεκτονική. Το LG Optimus 3D θέτει νέους ορίζοντες στην επικοινωνία και απογειώνει την εμπειρία χρήσης του smartphone, καθώς οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να καταγράψουν και να απολαύσουν 3D περιεχόμενο χωρίς τη χρήση ειδικών γυαλιών.
Η online επικοινωνία πραγματοποιείται από την Publicis Modem, που δημιούργησε και το σχετικό application για το διαγωνισμό.


H LG Electronics θα διοργανώσει επιπλέον τέσσερεις ειδικές προβολές 3D ταινιών, θέλοντας να μεταφέρει το κοινό στο συναρπαστικό κόσμο του 3D με τον καλύτερο δυνατό τρόπο