Η Byte υπέγραψε σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Προμήθεια λογισμικού και υπηρεσιών, για την κάλυψη των μηχανογραφικών αναγκών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς».

byte computerΣύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Προμήθεια λογισμικού και υπηρεσιών, για την κάλυψη των μηχανογραφικών αναγκών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς», υπεγράφη στις 12 Σεπτεμβρίου μετάξυ της Byte και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.


Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το συμβατικό τίμημα του έργου ανέρχεται στο ποσό των 554.345,26 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και η συνολική διάρκεια υλοποιήσεώς του είναι 1 μήνας από της ενάρξεώς του, όπως αυτή ειδικώτερα καθορίζεται στην σύμβαση.


Το έργο, συνοπτικώς, αφορά στην προμήθεια αδειών χρήσης και λογισμικού και στην παροχή υπηρεσιών υποστήριξης για μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς του δημοσίου.


Επίσης, σύμφωνα με ξεχωριστή ανακοίνωση, την 12η Σεπτεμβρίου 2011 υπεγράφη μεταξύ της εταιρείας και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Προμήθεια υλικού, λογισμικού και υπηρεσιών, για την κάλυψη των μηχανο-γραφικών αναγκών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς», ο οποίος προεκηρύχθη από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ (Αρ. πρωτ. 2228/ 3-6-2010).


Το συμβατικό τίμημα του έργου ανέρχεται στο ποσό των 417.579,17 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και η συνολική διάρκεια υλοποιήσεώς του είναι 75 ημερολογιακές ημέρες από της ενάρξεώς της, όπως αυτή ειδικώτερα καθορίζεται στην σύμβαση.


Το έργο, συνοπτικώς, αφορά στην προμήθεια νέων πληροφοριακών συστημάτων, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία αυτών, αναβάθμιση, προμήθεια υπηρεσιών εγκατάστασης, παραμετροποίησης, δοκιμών ελέγχου και θέσης σε παραγωγική λειτουργία του νέου εξοπλισμού, η μεταφορά δεδομένων και η εγγύηση και τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού και λογισμικού.