Η Nemetschek Vectorworks, ανακοίνωσε τη νέα έκδοση του Vectorworks 2012, Vectorworks Designer, Architect, Landmark, Spotlight, Fundamentals και Renderworks.

vectorworks 2012Με τη νέα σειρά προϊόντων του Vectorworks 2012, οι σχεδιαστές θα εξοικονομήσουν χρόνο αυξάνοντας σημαντικά την παραγωγικότητά τους. Το μοναδικό περιβάλλον εργασίας του λογισμικού επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν εύκολα τα σχέδιά που οραματίζονται ενώ τα καινοτόμα και ευέλικτα εργαλεία δίνουν τη δυνατότητα να συνεργάζονται εύκολα με τις καλύτερες ανοιχτές BIM ροές δεδομένων. Το Vectorworks 2012 διαθέτει πολλές σημαντικές αναβαθμίσεις στην εκπληκτική τιμή των 1.563€.


“Αυτή η έκδοση ενισχύει τη θέση μας ως ηγέτη της 3D τεχνολογίας στην αγορά των αρχιτεκτόνων, των μηχανικών και των κατασκευαστών”, δήλωσε ο Dr. Biplab Sarkar, διευθυντής τεχνολογίας της Nemetschek Vectorworks. “Είμαι υπερήφανος για τις πολλές βελτιώσεις που πέτυχε η ομάδα ανάπτυξης με αυτή την έκδοση, ειδικά για τις βελτιώσεις σχετικά με το BIM, το σύστημα γεωγραφικών πληροφοριών και το rendering. Οι χρήστες Macintosh θα είναι ακόμα περισσότερο ευχαριστημένοι με το γεγογός ότι το Vectorworks 2012 είναι απόλυτα συμβατό με το OS X Lion.”