Ο διπύρηνος επεξεργαστής 1,5 GHz και η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας διευρύνουν χαρακτηριστικά του HTC Sensation XE και την εμπειρία που προσφέρει.

HTC Sensation  XE 2-1Η HTC Corporation, κορυφαία εταιρεία κατασκευής smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, παρουσίασε σήμερα το νέο HTC Sensation XE – το πρώτο μιας νέας σειράς smartphones της HTC που θα υποστηρίζουν την τεχνολογία Beats Audio για ήχο εφάμιλλο ενός επαγγελματικού στούντιο ηχογραφήσεων. Το HTC Sensation XE, αναβαθμισμένη έκδοση της συσκευής-ναυαρχίδας της HTC με δυνατότητες αναπαραγωγής ήχου απαράμιλλης υψηλής πιστότητας, προσφέρει στους χρήστες την απόλυτη εμπειρία πολυμέσων, θέτοντας ταυτόχρονα νέα πρότυπα ποιότητας ήχου στην αγορά των κινητών τηλεφώνων. Επιπλέον, οι επιδόσεις του HTC Sensation XE και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του έχουν ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με την προσθήκη ενός απίστευτα γρήγορου διπύρηνου επεξεργαστή 1,5GHz και της μπαταρίας εκτεταμένης διάρκειας που σου επιτρέπει να ακούς, να βλέπεις, να μιλάς και να σερφάρεις ακόμα περισσότερες ώρες.

«Ο ήχος αποτελεί καίριο κομμάτι της εμπειρίας που προσφέρει στον χρήστη ένα κινητό, γι’ αυτό και διευρύνουμε συνεχώς τα όρια των ηχητικών δυνατοτήτων των συσκευών μας ώστε οι βελτιώσεις να καλύπτουν όλο το φάσμα: φωνή, αλλά και μουσική, ταινίες και παιχνίδια», δήλωσε ο Jason Mackenzie, πρόεδρος του τμήματος global sales and marketing της HTC Corporation. «Το HTC Sensation XE προσφέρει στον χρήστη μια πραγματικά απίστευτη εμπειρία, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή μας να θέτουμε τους καταναλωτές στο κέντρο των κινητών τους κόσμων.»

Η υπέρτατη ηχητική εμπειρία
Το HTC Sensation XE είναι η πρώτη συσκευή που προσφέρει την εμπειρία Beats Audio — ένα συνδυασμό λογισμικού και υλικού που επιτρέπει στον χρήστη να ακούει μουσική, όπως ακριβώς την προόριζε να ακουστεί ο καλλιτέχνης. Όταν η συσκευή χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τα αποκλειστικά ακουστικά Beats by Dr. Dre, ενεργοποιείται αυτόματα το σχεδιασμένο ειδικά για την HTC ηχητικό προφίλ Beats by Dr. Dre και η αναπαραγωγή των ηχητικών κομματιών προσαρμόζεται ειδικά για ακουστικά.

Όποτε χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε από τις πολλές μουσικές υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στο Android market, θα διαπιστώσετε πιο πλούσια μπάσα και πιο ζωηρά φωνητικά, καθώς και ένα νέο επίπεδο καθαρότητας και εύρους που αποδίδουν τον ήχο όπως τον προόριζε να ακουστεί ο καλλιτέχνης.

Ακουστικά Beats
Το HTC Sensation XE διατίθεται επίσης με κάρτα microSD (χωρητικότητας 8GB/16GB), για την αποθήκευση χιλιάδων τραγουδιών. Τα αποκλειστικά ακουστικά Beats by Dr. Dre συνοδεύονται από τηλεχειριστήριο που επιτρέπει στον χρήστη να σταματά, να παίζει ή να παρακάμπτει κομμάτια και να απαντά ή να τερματίζει κλήσεις, όταν το κινητό είναι στην τσέπη του.

Διαθεσιμότητα
Το HTC Sensation XE θα είναι διαθέσιμο σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ασία και Ειρηνικό από τις αρχές Οκτωβρίου.