Αυτό το Νοέμβριο, ένα νέο system update για τη φορητή κονσόλα Nintendo 3DS™ θα επιτρέπει στους κατόχους της να καταγράψουν 3D video.

3DS RedΟι χρήστες θα μπορούν να καταγράψουν και να δουν στιγμές από πάρτι γενεθλίων, αγώνες ποδοσφαίρου και τις διακοπές και να φτιάξουν τις δικές τους τρισδιάστατες παραγωγές, τις οποίες μπορούν να μοιραστούν με τους φίλους τους χωρίς να χρειάζονται ειδικά γυαλιά. Το system update θα προσφέρει επίσης νέες εμπειρίες για όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει τις προκλήσεις του StreetPass στο StreetPass Mii Plaza.


Παράλληλα, η ερχόμενη εορταστική περίοδος θα περιλαμβάνει τη κυκλοφορία δύο τίτλων Mario – ένα κλασικό platform και ένα παιχνίδι αγώνων ταχύτητας – αποκλειστικά για το Nintendo 3DS και γιορτάζοντας τη συμπλήρωση περισσότερων από 1 εκατομμύριο πωλήσεις Nintendo 3DS στην Ευρώπη, ένα νέο μεταλλικό κόκκινο Nintendo 3DS θα κυκλοφορήσει πανευρωπαϊκά στις 30 Σεπτεμβρίου.


Το Super Mario 3D Land κάνει το Ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στο Nintendo 3DS στις 18 Νοεμβρίου. Σε αυτή την πρώτη πραγματικά τρισδιάστατη platform περιπέτεια του Mario, οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν επίπεδα και να βρουν μυστικά πριν παίξουν χρησιμοποιώντας τον γυροσκοπικό αισθητήρα που διαθέτει το Nintendo 3DS. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει αναδυόμενα blocks και λειτουργίες StreetPass. Το Mario Kart 7 θα είναι διαθέσιμο στις 2 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει μία νέα, εναλλακτική οπτική γωνία πρώτου προσώπου, χρησιμοποιώντας τον γυροσκοπικό αισθητήρα. Ακόμα, το παιχνίδι εισάγει νέους επιλέξιμους χαρακτήρες, όπως τους Lakitu και Metal Mario, και ένα σύστημα για ακροβατικές φιγούρες σας αυτό που υπήρχε στο Mario Kart Wii. Περισσότερες λεπτομέρειες και για τα δύο παιχνίδια θα ανακοινωθούν μελλοντικά.


Ανακοινώσεις για το 2012
Μετά την εορταστική περίοδο, η Nintendo ήδη προετοιμάζεται για το 2012. Η Nintendo αποκάλυψε έναν 3D τίτλο Mario tennis που μέχρι τώρα δεν είχε ανακοινωθεί, αποκλειστικά για το Nintendo 3DS. Το Mario Tennis (δεν είναι η τελική του ονομασία) θα κυκλοφορήσει το 2012 και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα.


Επίσης το 2012, οι κάτοχοι του Nintendo 3DS θα μπορούν να απολαύσουν το νέο 3D τίτλο της σειράς Animal Crossing™. Αυτή η έκδοση θα περιλαμβάνει μία σειρά από επιλογές που δεν διέθεταν τα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτές περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να γίνεται ο αρχηγός του χωριού και να προωθήσετε την ανάπτυξή του, έναν τρόπο να εγκαθιστάτε συγκεκριμένα αντικείμενα στο χωριό ώστε να διαμορφώνεται τα χαρακτηριστικά του σύμφωνα με την προσωπικότητά σας και την ικανότητα να βλέπετε τα σπίτια άλλων παικτών που συναντήσατε μέσω της υπηρεσίας StreetPass.


Το 2012, οι φίλοι του Nintendo 3DS θα απολαύσουν την άφιξη νέων παιχνιδιών στις σειρές Luigi’s Mansion™ και Paper Mario™, καθώς και το Kid Icarus™: Uprising. Η Nintendo είναι επίσης στη διαδικασία ανάπτυξης 3D Kid Icarus ταινιών κινουμένων σχεδίων, που θα διατεθούν δωρεάν μέσω της υπηρεσίας Nintendo Video™ στους κατόχους του Nintendo 3DS παγκοσμίως.


Μην ξεχνάτε ότι το Nintendo 3DS διαθέτει εργαλεία γονικού ελέγχου που επιτρέπουν στους ενήλικες να επιλέγουν το περιεχόμενο στο οποίο έχουν πρόσβαση τα παιδιά τους. Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευθείτε το Ελληνικό εγχειρίδιο οδηγιών στη συσκευασία της κονσόλας.