Σπουδαίοι ηθοποιοί και έντονη δράση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ταινίας “Spy Game” που προβάλλεται την Κυριακή στο Universal Channel

Spy Game_Image_3Η σκηνοθεσία του Tony Scott (Top Gun, True Romance, Crimson Tide) και η παρουσία ηθοποιών όπως ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ και ο Μπραντ Πιτ, εγγυώνται υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία.


Η υπόθεση της ταινίας


Ο Nathan Muir (Ρόμπερτ Ρέντφορντ) είναι πράκτορας της CIA. Λίγο πριν συνταξιοδοτηθεί, μαθαίνει ότι ο συνεργάτης και φίλος του Tom Bishop (Μπραντ Πιτ) κρατείται αιχμάλωτος από την Κινεζική κυβέρνηση με την κατηγορία της κατασκοπίας και διατρέχει κίνδυνο να εκτελεστεί. Η διάσωση του Bishop δεν είναι εύκολη υπόθεση γιατί συνελήφθη κατά την διάρκεια αποστολής που δεν είχε έγκριση της Αμερικάνικης κυβέρνησης, καθώς προσπάθησε να βοηθήσει την Elizabeth Hadley (Κάθριν Μακ Κόρμακ) με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση.


Ο Nathan αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τις οικονομίες μια ζωής αλλά και όλη την εμπειρία του, για να σώσει τον φίλο του. Η ταινία χρησιμοποιεί μια αναφορά του Nathan προς τους ανωτέρους του και παράλληλα μας μεταφέρει στο παρελθόν μέσω flashbacks, αναλύοντας τη σχέση μεταξύ των δυο πρακτόρων αλλά και τη δράση τους.


Ο Nathan οργανώνει μια αποστολή διάσωσης μέσα στους διαδρόμους του Λάνγκλεϊ, έδρα της CIA, παίζοντας το δικό του παιχνίδι, κάτω κυριολεκτικά από τη μύτη των ανωτέρων του.


Επισκεφθείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.universalchannel.gr


Πληροφορίες για το Universal Channel


Το Universal Channel – μια από τις κορυφαίες εταιρείες του NBC Universal Global Networks – άρχισε να μεταδίδεται στην Ελλάδα στις 5 Μαΐου 2008 μέσα από την υπηρεσία Conn-x TV, την πλατφόρμα IPTV του OTE, έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους στο χώρο των τηλεπικοινωνιών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Το Universal Channel μεταδίδεται και στην Κύπρο από τις πλατφόρμες Primetel, Cablenet & Cytavision.


Το κανάλι φέρνει στους τηλεθεατές μερικά από τα πιο αγαπημένα και πολυσυζητημένα σόου και ταινίες και έτσι προσφέρει όχι ένα απλό τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά πραγματική διασκέδαση. H συναρπαστική διασκέδαση είναι Universal.


Με 24ωρη ψυχαγωγία «Made in USA”, το Universal Channel προσφέρει στους Έλληνες τηλεθεατές αποκλειστικές παραγωγές μεγάλων στούντιο όπως τα Universal Studios, Warner Bros, International Television, 20th Century Fox Film Corporation και CBS Paramount.


Το Universal Channel παρουσιάζει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τηλεοπτικές σειρές παγκοσμίως γνωστές όπως το Law & Order Los Angeles, την προτεινόμενη από τους κριτικούς Nurse Jackie, το συναρπαστικό Flashpoint καθώς και τους καλύτερους χαρακτήρες της Αμερικάνικης τηλεόρασης όπως το ντετέκτιβ Monk, την οικογένεια Parenhood, τους ερευνητές παραφυσικών φαινομένων Psych, τα μέλη πληρώματος του Sea Patrol, το βοηθό Σερίφη στο In Plain Sight αλλά και το ασυνήθιστο δίδυμο ντετέκτιβ στο Covert Affairs.


Αξιοποιώντας τη συμμετοχή του στη Universal Networks International (UNI), το πρόγραμμα του καναλιού έχει εμπλουτιστεί με αποκλειστικές παραγωγές όπως τα Rookie Blue, Haven και Fairly Legal.


Το Universal Channel προσφέρει επίσης μια μεγάλη επιλογή καλτ ταινιών, για κάθε γούστο, όπως The Blues Brothers, Twelve Monkeys, Bean, Carlito’s Way, Waterworld, Pitch Black, Meet Joe Black, Shakespeare in Love και άλλες.


Επιπλέον κάθε Σάββατο από τις 9:00μ.μ. έως τις 01:10π.μ., όπως και κάθε Κυριακή από περίπου τις 4:00μ.μ. έως τις 9:00μ.μ. το Universal Channel διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα το πρόγραμμα της παγκόσμια γνωστής τηλεοπτικής μάρκας Sci Fi με παραγωγές επιστημονικής φαντασίας, φαντασίας και παραφυσικών φαινομένων του NBCUniversal.