Το κατάστημα Golden-i, το Apple Premium Reseller Store της ACE-Hellas, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι, γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια

golden-iΜε αφορμή τα γενέθλια, το κατάστημα γιορτάζει κληρώνοντας 365 δώρα στους πελάτες που θα το επισκεφτούν και θα πραγματοποιήσουν αγορές από τις 9 έως και τις 29 Σεπτεμβρίου 2011. Η «γενέθλια γιορτή διαρκείας» θα κλείσει το μεσημέρι της 30ης Σεπτεμβρίου με την κλήρωση των δώρων . Να σημειώσουμε, ότι μέχρι σήμερα 150.000 επισκέπτες έχουν περάσει από το κατάστημα Golden-i κάνοντας τις αγορές τους ή δοκιμάζοντας τα νέα πρωτοποριακά προϊόντα.


Για τρεις ολόκληρες εβδομάδες, από τις 9 έως και τις 29 Σεπτεμβρίου, το Golden-i προσκαλεί όλους τους φανατικούς φίλους των προϊόντων της Apple και τους δίνει την ευκαιρία να κερδίσουν ένα από τα 365 δώρα, ενώ με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος θα λάβουν ένα κουπόνι έκπτωσης 25% για τα εστιατόρια του 2ου ορόφου (Pastis, Mezzalluna, Wagamama, Πρυτανείον Gold) του εμπορικού κέντρου Golden Hall.


Η κλήρωση της 30ης Σεπτεμβρίου, ημέρα γενεθλίων του Golden-i, και συγκεκριμένα στις 14:00 το μεσημέρι, θα είναι ηλεκτρονική και θα αναδείξει τους 365 τυχερούς. Στη μεγάλη λίστα των δώρων περιλαμβάνεται ένα μεγάλο δώρο, ένα iPAD 2 αξίας 509 Ευρώ ενώ στα υπόλοιπα 364 δώρα βρίσκονται μεταξύ άλλων, ηχεία, headsets, θήκες, chargers, κ.ά.


Ζήστε μοναδικές εμπειρίες με τα προϊόντα της Apple και γιορτάστε και εσείς τα πρώτα γενέθλια του Golden-i.


Ο θαυμαστός κόσμος των πρωτοποριακών προϊόντων Apple, είναι διαθέσιμος ψηφιακά στο www.golden-i.gr, ή στο κατάστημα Golden-i στο Golden Hall, Κηφισίας 37Α, Μαρούσι.