Η Λουξ Cola είναι ο επίσημος χορηγός του πολυαναμενόμενου Pro Evolution Soccer που κάνει πρεμιέρα στην ελληνική αγορά στις 29 Σεπτεμβρίου

LOUX_PRO_SERIES_BLACKΠαράλληλα, το αγαπημένο ελληνικό αναψυκτικό διοργανώνει το Ελληνικό Πρωτάθλημα PES 2012 με την ονομασία «Loux Cola Pro Series 2012», υπόσχοντας ένα συναρπαστικό event για τους gamers κάθε ηλικίας.


Στο πλαίσιο της χορηγίας, η Λουξ Cola διοργανώνει δύο μεγάλους διαγωνισμούς, χαρίζοντας πλούσια δώρα στους συμμετέχοντες. Συγκεκριμένα, κάνοντας like στη fan page της Λουξ στο facebook, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό που θα ολοκληρωθεί στις 23 Σεπτεμβρίου και δίνει τη δυνατότητα σε 50 τυχερούς να κερδίζουν το Pro Evolution Soccer – PES 2012 πριν την επίσημη κυκλοφορία του στην ελληνική αγορά.


Επιπλέον, με την αγορά κάθε συσκευασίας Λουξ Cola μέχρι τις 31/12 και στέλνοντας τον τυχερό κωδικό που βρίσκεται σε κάθε καπάκι, ο καταναλωτής μπαίνει αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση που θα στείλει έναν τυχερό στον τελικό του Champions League σε ένα VIP ταξίδι για δύο άτομα. Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 4 iPad, 5 κονσόλες PS3, 10 GPS Mio, 10 εισιτήρια κάθε μέρα για το «Loux Cola Pro Series» 2012, 150 παιχνίδια PES 2012 και 500 επίσημα t-shirts PES 2012.