Βραβεύτηκε ο ενισχυτής AV Pioneer VSX 921 και το επαναστατικό σύστημα ψυχαγωγίας αυτοκινήτου Pioneer DA01 AppRadio

intersysΗ Intersys Α.Ε. , επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Pioneer για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε την κατάκτηση δύο βραβείων από την EISA (European Imaging and Sound Association), την κορυφαία ένωση βράβευσης Τεχνολογίας καταναλωτικών προϊόντων στην Ευρώπη. Ο AV ενισχυτής Pioneer VSX-921 ανακηρύχτηκε «European HT Receiver 2011-2012» και το σύστημα ψυχαγωγίας αυτοκινήτου Pioneer DA01 AppRadio κέρδισε τη διάκριση «European In-Car Head Unit 2011-2012». Οι δύο διακρίσεις επιβραβεύουν τη αφοσίωση της Pioneer για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων.


Pioneer VSX-921: Οι σύγχρονοι ενισχυτές όπως πρέπει να είναι
Ο πολυκάναλος ενισχυτής VSX-921 προσφέρει δυνατότητες σύνδεσης με ευρεία γκάμα πηγών, χάρη στις 6 εισόδους HD, στις οποίες περιλαμβάνονται 4 είσοδοι HDMI. Εκτός από την αναπαραγωγή ήχου surround HD 7.1 καναλιών και την ψηφιακή σύνδεση για iPod, iPhone ή iPad χωρίς σταθμό υποδοχής, προσφέρει εύχρηστο ραδιόφωνο Internet παγκόσμιας εμβέλειας (vTuner) και αναπαραγωγή υλικού συνεχούς ροής μέσω DLNA ή Apple Airplay κατά τη σύνδεση μέσω LAN (διατίθεται αντάπτορας ασύρματου δικτύου AS-WL300). Επιπλέον υποστηρίζει LPCM, WAV, FLAC και άλλες μορφές συμπίεσης χωρίς απώλειες. Διαβάστε περισσότερα.


Pioneer DA01 AppRadio: ο κόσμος του iPhone μόλις έγινε μεγαλύτερος.
Το AppRadio είναι μια μονάδα η οποία τοποθετείται στο ταμπλό του αυτοκινήτου, ειδικά σχεδιασμένη για χρήση του iPhone 4 κατά την οδήγηση. Αφού συνδέσετε το iPhone 4, οι λειτουργίες του «ενσωματώνονται» στο ταμπλό και εμφανίζονται σε μια χωρητική (capacitive) οθόνη υψηλής ανάλυσης WVGA 6,1″ (15,5 εκ.), πολλαπλής αφής. Διαβάστε περισσότερα.


«Είναι μεγάλη μας τιμή να βλέπουμε τα προϊόντα της Intersys να λαμβάνουν τέτοια αναγνώριση από μια ένωση με το κύρος της EISA. Θα συνεχίσουμε να διαθέτουμε στην ελληνική αγορά κορυφαία προϊόντα, που καλύπτουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.” δήλωσε ο κ. Δρόσος Δρόσος, Διευθυντής Μάρκετινγκ του Τομέα Καταναλωτικών Προϊόντων της Intersys A.E.