Η ACE-Hellas υποστηρίζει το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα»

ace_hellas_logoΤο νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα» υποστηρίζει με τις λύσεις και τα προϊόντα της η ACE-Hellas και συγκεκριμένα με προϊόντα Λογισμικού όπως προγράμματα Αρχιτεκτονικά, για Πολιτικούς Μηχανικούς, Τοπογράφους, Συστήματα ERP, κ.ά. και εξοπλισμό (Hardware), Plotters, Scanners και άλλες περιφερειακές συσκευές ή παρελκόμενα.


Το πρόγραμμα, η συμμετοχή στο οποίο λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2011, ενισχύει έργα επένδυσης ύψους από 20.000 – 200.000 Ευρώ με ποσοστό επιδότησης 60%, και μεταξύ άλλων επιδοτείται και η δαπάνη για αγορά Μηχανογραφικού Εξοπλισμού και Λογισμικού. Στους επιλέξιμους κλάδους (ΚΑΔ) περιλαμβάνονται οι επαγγελματίες και οι εταιρίες με Αρχιτεκτονικές δραστηριότητες και δραστηριότητες Μηχανικών, τεχνικών δοκιμών και αναλύσεων (71), δραστηριότητα Επιστημονικής Έρευνας και Ανάπτυξης (72), Άλλες επαγγελματικές, επιστημονικές και τεχνικές δραστηριότητες (74), καθώς και δραστηριότητα στις Υπηρεσίες σχεδιασμού εσωτερικών χώρων, βιομηχανικής σχεδίασης και άλλων υπηρεσιών εξειδικευμένου σχεδιασμού (74.10.1). Περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες για το Επιδοτούμενο Πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.espa.gr/el/Pages/Proclamationsfs.aspx?item=1592


Η ACE-Hellas, με πείρα 32 χρόνων στις λύσεις και τις υπηρεσίες πληροφορικών συστημάτων, εξειδείκευση και βαθειά γνώση των αντικειμένων που έχουν να κάνουν με την αρχιτεκτονική, τις κατασκευές, τη μηχανολογία, τη μηχανική, την τοπογραφία, κ.ά., έμπειρα και άριστα καταρτισμένα στελέχη, ισχυρές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες στον τομέα τους στον κόσμο, αποτελεί τον καλύτερο σύμβουλο μηχανογραφικών λύσεων για κάθε επαγγελματία των παραπάνω χώρων.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ACE-Hellas και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.ace-hellas.gr.