Το ξενοδοχείο Tesoro Blu στην Κεφαλονιά επέλεξε την σουίτα ξενοδοχειακών λύσεων HOTstream της MCOM

mcomΤο ξενοδοχείο Τesoro Blu Hotel and Spa στην Κεφαλονιά, ένα από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, επέλεξε την σουίτα ξενοδοχειακών λύσεων HOTstream της MCOM.
Η ξενοδοχειακή σουίτα προϊόντων HOTstream προσαρμόστηκε κατάλληλα με βάση τις προδιαγραφές του ξενοδοχείου ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε επισκέπτη και να προσφέρει μία αξέχαστη εμπειρία ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Ειδικότερα, το Tesoro Blu επέλεξε τις εφαρμογές:


• HOTstream Interactive TV για την παροχή υπηρεσιών Interactive TV στα δωμάτια των επισκεπτών και απ’ ευθείας πρόσβαση σε ξενοδοχειακές υπηρεσίες όπως την ενημέρωση λογαριασμού.
• HOTstream IPTV για να απολαμβάνουν οι επισκέπτες ένα μεγάλο αριθμό δορυφορικών καναλιών ψηφιακής ποιότητας έως και υψηλής ευκρίνειας (High Definition), έχοντας την δυνατότητα να αναζητούν κανάλια με βάση το περιεχόμενο (π.χ. ειδησεογραφικά, αθλητικά κλπ) ή την γλώσσα.
• HOTstream Video on Demand με εκτενή και κατάλογο Θεματικών Ταινιών σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας (High Definition).


Το ξενοδοχείο Tesoro Blu Hotel and Spa βρίσκεται στην γνωστή παραλία Σκάλα στην Κεφαλονιά και διαθέτει 89 υπερσύγχρονα δωμάτια που απέχουν μόλις λίγα μέτρα από το Ιόνιο Πέλαγος.