Πέντε διακρίσεις απέσπασε η Samsung για την απόδοση, την εξοικονόμηση ενέργειας και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά των προϊόντων και λύσεων της

samsung_logoΟι εκτυπωτές Samsung επιλέχθηκαν ως τα καλύτερα προϊόντα από το Buyers Laboratory Inc. (BLI), τον ανεξάρτητο οργανισμό αξιολόγησης εκτυπωτικών λύσεων στις ΗΠΑ, για το πρώτο εξάμηνο του 2011. Σύμφωνα με την αξιολόγηση του οργανισμού τέσσερις laser ασπρόμαυροι, πολλαπλών λειτουργιών εκτυπωτές και μια λύση εκτύπωσης της Samsung κατέλαβαν την πρώτη θέση στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.


Κατηγορία: «Outstanding A4 Print»
Οι ασπρόμαυροι laser εκτυπωτές ML-6510ND, ML-5510ND, ML-3710ND και το πολυμηχάνημα SCX-5737FW, που έχουν ειδικά σχεδιαστεί για επαγγελματική χρήση, ξεχώρισαν για την εξαιρετική τους ποιότητα, την αξιοπιστία τους, ακόμα και στην εκτύπωση διπλής όψης, τη δυνατότητα λειτουργίας «eco», καθώς επίσης και το χαμηλό τους κόστος.


Ο εκτυπωτής ML-6510ND προσφέρει τη μέγιστη ταχύτητα εκτύπωσης στην κατηγορία του, 62 σελίδες ανά λεπτό. Διακρίθηκε ως “Outstanding A4 Monochrome Departmental Printer”. Ο εκτυπωτής ML-5510ND, με ταχύτητα εκτύπωσης 52 σελίδες ανά λεπτό, πήρε το βραβείο: “Outstanding A4 Monochrome Printer for Large Workgroups”. Οι δύο εκτυπωτές ξεχώρισαν για την απόδοσή τους, χάρη στον 700MHz επεξεργαστή, τη 256MB μνήμη και την 1Gbps ταχύτητα δικτύου που διαθέτουν, προσφέροντας τη δυνατότητα γρήγορης εκτύπωσης μεγάλων εγγράφων.


Οι ML-3710ND και SCX-5737FW προσφέρουν ταχύτητα εκτύπωσης 35 σελίδες ανά λεπτό. Ο ML-3710ND επιλέχθηκε ως “Outstanding A4 Monochrome Printer for Small Workgroups”, ενώ ο SCX-5737FW ως “Outstanding A4 Monochrome MFP for Small Workgroups”. Τα δύο πρωτοποριακά μηχανήματα υιοθέτησαν πρώτα παγκοσμίως το διπύρηνο 600MHz επεξεργαστή, παρέχοντας γρήγορη ταχύτητα επεξεργασίας.


Παράλληλα, τα τέσσερα βραβευμένα προϊόντα διαθέτουν τη λειτουργία «eco», για εξοικονόμηση χαρτιού και toner. Ο χρήστης μπορεί να ελέγξει τη μείωση της καταναλισκόμενης ενέργειας στην LCD οθόνη του.


Κατηγορία: Outstanding Print Management Solution
Το CounThru 2 Professional αποτελεί ένα εργαλείο διαχείρισης, που ανέπτυξε και διέθεσε στην αγορά των επαγγελματικών εκτυπωτών η Samsung, και δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να ελέγχει την κατάσταση του εκτυπωτή από απόσταση. Το CounThru 2 Professional διακρίθηκε ως “Outstanding Print Management Solution”.


Σύμφωνα με τις δοκιμές του οργανισμού BLI, το Samsung CounThru 2 Professional αναδείχθηκε ως ένα εντυπωσιακό εργαλείο διαχείρισης εκτυπώσεων, ιδανικό για τους επαγγελματικούς χώρους που χρειάζονται να ελέγχουν τη χρήση των εκτυπωτών και το κόστος για τις συσκευές συμβατές με το MPS. Επίσης, προσφέρει τη δυνατότητα μείωσης του κόστους των εκτυπώσεων, επιτρέποντας στις εταιρείες να καθορίσουν όριο εκτύπωσης ανά χρήστη ή ανά τμήμα. Το CounThru ανιχνεύει το επίπεδο των αναλώσιμων και εκτιμά την υπολειπόμενη διάρκεια ζωής τους.