Στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας, η REAL CONSULTING ανακοίνωσε την εξαγορά ποσοστού πλειοψηφίας της εταιρείας ASSERTIVE Α.Ε.

RealConsulting_LOGOΗ ASSERTIVE, πιστοποιημένος συνεργάτης της SAP, αποτελεί σήμερα, μία εκ των πλέον εξειδικευμένων εταιρειών στην παροχή υπηρεσιών και λύσεων Διαχείρισης Επιχειρησιακής Απόδοσης (Enterprise Performance Management), σε μεσαίους και μεγάλους οργανισμούς του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα. Η εταιρεία παρέχει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο λύσεων και υπηρεσιών στις περισσότερες κάθετες αγορές της οικονομίας, όπως Τηλεπικοινωνίες, Τράπεζες, Ασφάλειες, Βιομηχανίες, Εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων, Λιανικής και Διανομής κ.α


Με την εξαγορά αυτή, η REAL CONSULTING θα επιταχύνει την περαιτέρω διείσδυσή της στον τομέα λύσεων Διαχείρισης Επιχειρησιακής Απόδοσης και Επιχειρηματικής ευφυΐας, που υποστηρίζουν τη διαχείριση της στρατηγικής, της κερδοφορίας και του κόστους, το σχεδιασμό και την ενοποίηση χρηματο-οικονομικών καταστάσεων, καθώς και τη διαχείριση του ρίσκου κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Με την ευκαιρία της υπογραφής της συμφωνίας, ο Δ/νων Σύμβουλος της REAL CONSULTING, κ. Α.Παπαργύρης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συγκεκριμένη εξαγορά, καθώς η REAL CONSULTING και η ASSERTIVE μοιράζονται ένα κοινό όραμα για το μέλλον των Λύσεων επιχειρηματικής ευφυΐας και επιχειρηματικής απόδοσης. Η συνένωση των δύο δυνάμεων αποσκοπεί στη μετατροπή αυτού του οράματος σε πραγματικότητα. Στόχος μας είναι η παροχή ισχυρών και καινοτόμων λύσεων που θα δίνουν στις επιχειρήσεις πολύτιμη γνώση για τη βελτιστοποίηση της επιχειρηματικής απόδοσης και για την αποτελεσματική ανταπόκριση στις κρίσιμες και συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς».


Ο Δ/νων Σύμβουλος της ASSERTIVE, κ. Α.Καρατράντος δήλωσε: «Είμαστε πεπεισμένοι, πως η συμμετοχή της REAL CONSULTING, μίας εκ των σημαντικότερων εταιρειών του κλάδου στην επιχείρησή μας θα μας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξουμε τη δυναμική μας στον χώρο των λύσεων επιχειρηματικής απόδοσης και επιχειρηματικής ευφυΐας. Ταυτόχρονα η ισχυρή τεχνογνωσία της REAL CONSULTING σε συστήματα ‘Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων’, θα μας προσφέρει τη δυνατότητα – από κοινού – να παρέχουμε ολοκληρωμένες, αξιόπιστες και εστιασμένες λύσεις προσφέροντας προστιθέμενη αξία και ουσιαστική γνώση στις επιχειρήσεις».