Το Resistance 3 της Sony Computer Entertainment Europe έρχεται αποκλειστικά στο PlayStation3 στις 9 Σεπτεμβρίου

resistance 3Η Sony Computer Entertainment Europe και η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης Insomniac Games ανακοινώνουν την κυκλοφορία της τρίτης συνέχειας στη διεθνώς αναγνωρισμένη σειρά FPS παιχνιδιών, Resistance 3 για PlayStation 3 . Το Resistance 3 είναι το πλέον αναμενόμενο «κεφάλαιο» μιας από τις δημοφιλέστερες σειρές παιχνιδιών του PlayStation, χάρη στα εκπληκτικά 3D γραφικά και το γεμάτο δράση gameplay του.


Τέσσερα χρόνια μετά τον επικό επίλογο του δεύτερου παιχνιδιού, το οποίο εξελισσόταν σε ένα εναλλακτικό σύμπαν της δεκαετίας του ’50, το 90% του ανθρώπινου πληθυσμού, είτε έχει πεθάνει, είτε έχει μεταλλαχθεί σε Chimera. Ο θαρραλέος και ατρόμητος Joseph Capelli κρύβεται μαζί με άλλους επιζώντες και την οικογένειά του στην κατεστραμμένη πόλη Haven της Oklahoma, εξαντλημένος από τις μάχες ενάντια στους Chimera. Ο Dr. Fyodor Malikov καταφθάνει ελπίζοντας να κατατροπώσει τις δυνάμεις των Chimera, ενώ ο Capelli αφήνει την οικογένεια του κατευθυνόμενος στη Νέα Υόρκη, διασχίζοντας την κατεστραμμένη αμερικανική ενδοχώρα.


Καθ’ οδόν συναντά ότι απέμεινε από τον ανθρώπινο πολιτισμό μετά τη βίαιη εισβολή των Chimera.


Το Resistance 3 περιλαμβάνει:


• Υποστήριξη του PlayStation Move και στερεοσκοπικού 3D: βυθιστείτε σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία μαχών, χάρη στο βελτιωμένο χειρισμό μέσω του PlayStation Move, αλλά και το μοναδικό 3D gameplay

• Sharp Shooter: εξολοθρεύστε τους Chimera στοχεύοντας με ακρίβεια με το περιφερειακό του PlayStation Move, Sharp Shooter

• Multiplayer & συνεργατικό online (ή offline) παιχνίδι 2 παικτών : συνεργαστείτε με 2 έως 16 φίλους σας για το online multiplayer ή παίξτε συνεργατικά (co-op mode 2 παικτών) – στο story mode είτε online, είτε χωρίζοντας την οθόνη (split-screen)


Το νέο επεισόδιο της σειράς θα κυκλοφορήσει σε αρκετές εκδόσεις, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις. Οι φίλοι του Resistance θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις εκδόσεις ‘Special’ και ‘Survivor’, οι οποίες θα φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων με πρόσθετο περιεχόμενο και αξεσουάρ. Μια εναλλακτική για τους «νεοεισερχόμενους» στον κόσμο του PS3 (και του Resistance) έρχεται με τη μορφή ενός ειδικού πακέτου της κονσόλας (των 320GB) και της βασικής έκδοσης του Resistance 3. Και αυτή θα είναι μια εκρηκτική εισαγωγή στον κόσμο της δράσης της τριλογίας του Resistance. Επίσης, η ειδική έκδοση Resistance: Fall of Man & Resistance 2 Platinum Twinpack θα σας μεταφέρει εκεί που ξεκίνησαν όλα.