Η MCOM και οι νέες ξενοδοχειακές υπηρεσίες του HOTstream™ Interactive IPTV στην 40η ΧΕΝΙΑ.

Μία εξαιρετική χρονιά διανύεται για την HOTstream Interactive IPTV πλατφόρμα της MCOM έχοντας αποκτήσει την εμπιστοσύνη εννέα (9) πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η συνολική δυναμικότητα των νέων έργων προσεγγίζει τα 2000 δωμάτια.

Ειδικότερα και με αλφαβητική σειρά ολοκληρώθηκαν οι εγκαταστάσεις στα ξενοδοχεία Belvedere Μύκονος, Domes of Elounda, Elounda Beach, Elounda Bay Palace και Grand Serai Congress & Spa στα Ιωάννινα.

Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι η ολοκλήρωση των εργασιών στα ξενοδοχεία Άστρον στην πόλη της Κέρκυρας, Elysium on the Beach Hotel στην Ρόδο καθώς και σε δύο νέα πολυτελή ξενοδοχεία στο εξωτερικό: ένα στην Κύπρο και ένα στο Κατάρ.

Η Media Communications ΑΕ επεκτείνεται προς τις αγορές του εξωτερικού έχοντας ήδη έχει δημιουργήσει εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών που καλύπτει τις Βαλκανικές χώρες, την Ανατολή και Δυτική Ευρώπη καθώς και την Μέση Ανατολή. Τα δύο έργα στην Κύπρο και την Μέση Ανατολή αποτελούν τα πρώτα θετικά αποτελέσματα της συγκεκριμένης προσπάθειας.

Το σύνολο των λύσεων της Media Communications για τον ξενοδοχειακό χώρο θα παρουσιαστεί στην 40η Διεθνή έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας XENIA, στο περίπτερο Α2 στην Αίθουσα 3, από την Παρασκευή 21 έως και την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο EXPO Athens.