Η Sun Electronics Α.Ε. ανακοινώνει την έναρξη της στρατηγικής συνεργασίας της με την εταιρεία PNY Technologies.

pny-9800gtxΗ εταιρεία PNY Technologies δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση εξαρτημάτων Η/Υ και προιόντων μνήμης. Η Sun Electronics Α.Ε. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας στην Ελλάδα για τις κάρτες γραφικών PNY (NVIDIA chipset), μνήμες Η/Υ PNY (για desktop & laptop), κάρτες μνήμης PNY (flash cards & mobile flash cards) και συσκευών αποθήκευσης δεδομένων PNY (usb flash drives). Επιπρόσθετα, η Sun Electronics Α.Ε., στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την PNY Technologies, είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των καρτών μνήμης (flash cards) και συσκευών αποθήκευσης (usb flash drives) της Hewlett Packard (HP).
Με τη συνεργασία αυτή, η Sun Electronics Α.Ε. συνεχίζει να δίνει το στίγμα της δυναμικής της παρουσίας και επέκτασης στον χώρο της πληροφορικής και της ψυχαγωγίας, με προιόντα που ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και με brand names που οδηγούν τις εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά της πληροφορικής.

Η Sun Electronics Α.Ε. επεκτείνει την άριστη συνεργασία της με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων πληροφορικής και το πανελλαδικό της δίκτυο μεταπωλητών, βασιζόμενη πάντα στις αρχές της άριστης εξυπηρέτησης και πλήρους υποστήριξης των συνεργατών της, με όπλο αιχμής ένα από τα αρτιότερα συστήματα logistics στην Ελλάδα. Τα προιόντα PNY και HP είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες για την SUN ELECTRONICS A.E. και τα προϊόντα που διακινεί μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.sunelectronics.gr