Η Vodafone προσφέρει στους καταναλωτές τα φθηνότερα Smartphones της αγοράς, με τιμή λιανικής μόνο από 89€

Vodafone Joy

Vodafone Joy

Έτσι, ανταποκρίνεται στην ανάγκη των καταναλωτών για «έξυπνη» και οικονομική επικοινωνία, προσφέροντας ποικιλία από Smartphones σε πολύ προσιτές τιμές. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει: το Vodafone Joy με 89€, το Vodafone Smart με 109€, το LG Optimus Me με 134,90€ και το Samsung Galaxy Mini με 149€.


Η Vodafone δίνει ακόμα τη δυνατότητα να αποκτήσει κανείς το Smartphone που του αρέσει δωρεάν, κάνοντας σύνδεση στα προγράμματα Vodafone Unlimited. Επιπλέον, παρέχει την υπηρεσία Vodafone Έλεγχος Κόστους, με την οποία ο χρήστης λαμβάνει αυτόματο, δωρεάν ενημερωτικό SMS όταν φτάσει στο 80% του δωρεάν χρόνου ομιλίας ή του προγράμματος mobile internet.


Τώρα, όλοι πλέον μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους Smartphone με τιμή λιανικής μόνο από 89€ ή δωρεάν στα Vodafone Unlimited, στα Καταστήματα Vodafone,
το Νούμερο 1 Προορισμό για Smartphones, και στο http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10768


Στόχος όλων των ανθρώπων της Vodafone είναι να χτίζουν σχέση εμπιστοσύνης, ώστε οι συνδρομητές της να γνωρίζουν ότι έχουν δίπλα τους ανθρώπους που θα τους στηρίξουν κάθε φορά που θα το χρειαστούν.