Η εταιρεία Symantec ανακοίνωσε την τοποθέτησή της σε μία εκ των κορυφαίων θέσεων στην έκθεση της Gartner για το τεταρτημόριο των ηγετών

Symantec logo

Symantec logo

Οι τρεις διακρίσεις της εταιρίας είναι στα:

· 2011 Magic Quadrant για Content-Aware Data Loss Prevention

· 2011 Magic Quadrant για Secure Email Gateways

· 2011 Magic Quadrant για Security Information and Event Management


Τα Magic Quadrant τοποθετούν τους προμηθευτές βάση της ικανότητάς τους να εκτελούν και να ολοκληρώνουν με αρτιότητα το όραμα τους για επιχειρηματική αριστεία.


“Θα συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε και να προσφέρουμε πολλαπλά επίπεδα προστασίας στους πελάτες μας, αποκτώντας την εμπιστοσύνη τους , εφόσον η πληροφορία και οι υποδομές τους παραμένουν ασφαλείς” είπε ο κ. Χρήστος Βεντούρης, Technology Manager της Symantec. “Η αναγνώρισή μας ως κορυφαίο προμηθευτή σε τρεις σημαντικές κατηγορίες στην τεχνολογία που αφορά στην ασφάλεια αποτελεί μία απόδειξη ότι η ποικιλομορφία του portfolio που διαθέτουμε είναι ιδανική για το πολύπλοκο τοπίο των σύγχρονων απειλών.”


Symantec Data Loss Prevention


Η Symantec, ο αναγνωρισμένος παγκόσμιος ηγέτης στο Data Loss Prevention, προσφέρει μία αποδεδειγμένη λύση για τον έλεγχο και την προστασία εμπιστευτικών πληροφοριών οπουδήποτε και αν είναι αποθηκευμένα ή όπου και αν χρησιμοποιούνται. Η λύση επιτρέπει στους οργανισμούς να μειώνουν σημαντικά το ρίσκο ενός data breach, να εδραιώνουν ευρέως το awareness σχετικά με την ασφάλεια και να διαφυλάσσουν την ιδιωτικότητα των πελατών και την πνευματική τους ιδιοκτησία.


Email Security από την Symantec


Η λύση Symantec Messaging Gateway προσφέρει ασφάλεια στα εισερχόμενα και εξερχόμενα μηνύματα και αξιοποιεί σε βάθος και εύρος το Symantec Global Intelligence Network για να δεσμεύσει περισσότερα από το 99% του spam4 με λιγότερα από ένα στο εκατομμύριο false positives. Το Symantec Messaging Gateway συνδυάζει αποτελεσματικά και με ασφάλεια προστασία antispam και antivirus σε πραγματικό χρόνο, προηγμένα φίλτρα περιεχομένου και email encryption. Επιπρόσθετα, το Symantec Messaging Gateway ενσωματώνει την κορυφαία τεχνολογία data loss prevention της Symantec για να προστατεύσει εμπιστευτικές πληροφορίες.


Για hosted email ασφάλεια, η Symantec προσφέρει το Symantec MessageLabs Email Security.cloud, το οποίο συνδυάζει εξελιγμένο email antivirus, antispam και δυνατότητες φιλτραρίσματος περιεχομένου, τα οποία διατίθενται σε μία ενσωματωμένη υποδομή και μία εύκολη στη διαχείριση λύση που δεν απαιτεί on-site hardware ή software. Μέρος μίας ολοκληρωμένης προσέγγισης για την ασφάλεια και την διαχείριση email, Web, και διακίνηση instant messaging, το Email Security.cloud έχει κορυφαία Service Level Agreements (SLAs) που περιλαμβάνουν 100% προστασία ενάντια σε γνωστούς και άγνωστους ιούς, 99% κάλυψη των spam και 100% service uptime, περιλαμβάνοντας 24×7 παγκόσμια υποστήριξη πελατών μέσω μίας αφοσιωμένης ομάδας ειδικών σε hosted services.


Security Information και Event Management από την Symantec


Η λύση Symantec Security Information Manager επιτρέπει μία τεκμηριωμένη, επαναλαμβανόμενη διαδικασία για το security threat response και την πολιτική συμμόρφωσης μέσω μίας λύσης που παρέχει ενσωματωμένο log διαχείρισης και incident response. Η συσχέτιση σε πραγματικό χρόνο των κακόβουλων επιθέσεων με το Symantec Global Intelligence Network, μία από τις κορυφαίες cyber intelligence κοινότητες στον κόσμο, την καθιστά ένα κορυφαίο σύστημα ελέγχου και απόκρισης απειλών. Το Symantec Security Information Manager προσφέρει proactive προστασία, βοηθώντας τους οργανισμούς να συμμορφώνονται αποτελεσματικά και να μειώνουν το συνολικό ρίσκο που αφορά την ασφάλεια.