Η On Telecoms αποκτά τηλεοπτικά δικαιώματα από αγώνες Champion’s League και κυπέλου UEFA, οι οποίοι και θα φιλοξενηθούν ζωντανά για τις επόμενες τρεις σεζόν στην τηλεόρασή της.

Ontelecoms logoΚάθε Τρίτη και Τετάρτη η On θα μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά 7 ματς, και από ένα μάτς την ημέρα θα φιλοξενείται στα κανάλια Mega και ΕΤ. Για το Κύπελλο UEFA αντίστοιχα κάθε Πέμπτη η On θα μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά 14 αγώνες ενώ 2 αγώνες θα προβάλλονται από τον Antenna. Συνολικά η ΟΝ θα μεταδίδει αποκλειστικά κάθε χρόνο 112 αγώνες Champions League και 180 αγώνες για το Κύπελλο UEFA.

Η τεχνολογία της On, όχι μόνο επιτρέπει την μετάδοση πολλών αγώνων ταυτόχρονα, αλλά και προσφέρει μία πραγματικά interactive εμπειρία στους πελάτες της και σε high definition για όσους το επιθυμούν. Οι σημαντικότεροι από αυτούς τους αγώνες θα αναμεταδίδονται και τις επόμενες μέρες μετά τη διεξαγωγή τους από τα αθλητικά κανάλια που ετοιμάζει η ΟΝ.

Επιπλέον η ΟΝ Telecoms εξασφάλισε από την UEFA και την μετάδοση πολύ πλούσιου υλικού (highlights και magazino) που θα εμπλουτίσουν την αθλητική ενημέρωση των συνδρομητών της.

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά η ΟΝ Τelecoms θα διαχειρίζεται αποκλειστικά και τη διάθεση όλων αυτών των αγώνων και υλικού μέσω του internet και των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τηλεόραση της ΟΝ Τelecoms, την ΟΝ ΤV μπορείτε να επισκεφτείτε το www.ontv.gr